حجت الاسلام قطبی دیجیتالی شدن را بهترین ابزار ارتباطی برای تعامل بشر عنوان کرد و گفت: ما به عنوان یک طلبه قرار نیست کار فنی انجام دهیم اما نباید نسبت به موضوع فضای مجازی که تمام افعال ما را تحت الشعاع خود قرار داده، بی تفاوت باشیم. از زمانیکه فضای مجازی در کشور وارد شد با رویکرد تحذیری روبرو گردید با هدف، منع از حضور در این فضا بود، اما اکنون آن رویکر تغییر کرده است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بر ضرورت حضور جدی حوزویان در فضای مجازی تأکید کرد و گفت: فلسفه وجودی ما در این عرصه، انجام کار مثبت فرهنگی است.
وی قابلیت و ظرفیت شناسی را از دیگر رویکردهای فضای مجازی بر شمرد و خاطرنشان کرد: طلاب باید در تبلیغ و ارتباطات خود با توده مردم از این ظرفیت استفاده کنند کمترین کار، ضبط سخنرانی در محافل تبلیغی و منتشر کردن آن است. تلاش، بالاتر از عاملیت سطح هدایتگری است. طلابی می توانند در این سطح موفق باشند که نسل امروز جامعه را بشناسند تا بتوانند هسته های فکری ،فرهنگی و نخبگان جامعه را هدایت کنند.
حجت الاسلام قطبی با اشاره به مهمترین برنامه ها و فعالیت های تبلیغی، آموزشی، پژوهشی دفتر تبلیغات، رویکرد حل مساله را از راهکارهای مناسب و تاثیرگذار برشمرد و خاطرنشان کرد: ما نباید فقط منتظر تحول از سوی شورای تصمیم گیری کشور باشیم بلکه با توجه به امکانات موجود، توان سنجی و تشکیل گروه، بستری مناسب برای ترویج معارف اسلام و تبلیغ نوین ایجاد کنیم.