عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

درباره ما

معرفی نامه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان

دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در آغاز پيروزي انقلاب اسلامي، به فرمان حضرت امام خميني (قدس سره) در 16 ارديبهشت ماه 1358ه .ش بنيان شد. اين دفتر پس از تلاش هاي فراوان براي رفع نيازهاي ديني و فرهنگي جامعه، جايگاه ويژه اي در ميان سازمان هاي متولي فعاليت هاي فرهنگي كشور پيدا نموده است. دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان نیز در سال 1369 در کنار حوزه علمیه کهن و دیرپای اصفهان تأسیس شد و هم اکنون به عنوان اصلی ترین و مهم ترین نهاد فرهنگ دینی در مرکز کشور به شمار می شود. این دفتر فعالیت های خویش را در قالب های زیر سامان داده است:

معاونت فرهنگ و تبلیغ

تبلیغ و ترویج معارف غنی دین اسلام، به عنوان وظیفه ذاتی دفتر معرفی شده است. معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر اصفهان عهده دار این امر مهم در استان اصفهان و استان های مجاور است. در حال حاضر این معاونت از سه اداره اعزام مبلغان ، اداره اعزام تخصصی و تشکل های تبلیغی و اداره آموزش­های کاربردی مبلغان تشکیل شده است.

  • جذب و ساماندهی طلاب علاقمند به فعالیت های تبلیغی
  • آموزش های عمومی و تخصصی تبلیغ
  • ارائه آموزش های تخصصی در زمینه های مختلف از جمله کلام و عقاید، مباحث خانواده، فرق و ادیان، مباحث قرآنی و روایی، رسانه و فضای مجازی، کودک و نوجوان، فقه و زندگی، اخلاق و عرفان اسلامی، مهدویت و حکومت اسلامی و دیگر موضوعات مورد نیاز مبلّغ در امر تبلیغات دینی به طلاب خواهر و برادر
  • اعزام مبلغان برادر و خواهر به نقاط مختلف استان و کشور در مناسبت های مذهبی
  • اعزام مبلغان متخصص در رشته های یاد شده به نقاط مختلف از جمله مدارس آموزش و پرورش، ادارات و ارگانها، مراکز و کانون های فرهنگی و دیگر نقاط متقاضی
  • اعزام گروه های تبلیغی عمومی و تخصصی به نقاط مختلف

 از جمله  فعالیت های این معاونت است که به طور مستمر و دائم در حال انجام است.

بهره مندی از سرمایه انسانی منحصر به فرد (بیش از سه هزار مبلغ از طلاب و فضلای حوزه علمیه اصفهان)، برخورداری از سه دهه تجربه در مدیریت منابع انسانی، تبلیغ و امور تبلیغی، حضور مستمر و پویا در اجتماع و مناطق تبلیغی، درک مستقیم  آسیب های فرهنگی و اجتماعی و برنامه ریزی و اعزام مبلغان در راستای کمک به حل این مسائل، استفاده از شیوه های نوین تبلیغی، توجه به فرهنگ سازی و موج آفرینی، مقابله با جریان های انحرافی و ارتقاء اثربخش و هوشمندسازی فعالیت های تبلیغی، تمرکز بر نقش تربیتی مبلغ توانمند و محتوای پیام در چرخه های تبلیغی، حرکت به سوی تبلیغ تخصصی در ابعاد «موضوع، مخاطب و روش» و گسترش عرصه های تبلیغ سرلوحه برنامه های این اداره و نقاط قوت و مزیت آن به حساب می آید.

موسسه علامه مجلسی

مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی (ره) پس از دو دهه پرافتخار در برگزاری فعالیت آموزشی برای طلاب و روحانیون در قالب دوره های پودمانی، آزاد و دوره های مکالمه زبان های انگلیسی، عربی، چینی، اسپانیایی، فرانسه و آلمانی، مجوز فعالیت و برگزاری رشته های رسمی مصوب شورای عالی حوزه های علمیه را در سال 1391 از این شورا دریافت نمود و فعالیت خود را در قالب برگزاری دوره های آموزشی در مقاطع سطح سه و سطح چهار حوزه ادامه داد.

با پشتیبانی علمی گروه ها و اعضای هیأت علمی مؤسسه، همواره تلاش مسئولین بر این بوده که با دعوت از اساتید برتر استان و کشور مسیر ارتقاء، بالندگی و پویایی را در خلال فعالیت های آموزشی و پژوهشی برای طلاب محترم، فراهم و تسهیل نمایند.

این مؤسسه در حال حاضر با مجوز شورای عالی حوزه های علمیه اقدام به برگزاری رشته های رسمی مورد نیاز جامعه از قبیل، مشاوره اسلامی، قرآن و علوم انسانی، تبلیغ با گرایش کودک و نوجوان، کلام اسلامی با گرایش مسائل جدید کلامی و …. وبا تعامل و مجوز دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام، اقدام به برگزاری رشته های تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از جمله، فقه سیاسی، تبلیغ و ارتباطات فرهنگی، مدرسی علوم عقلی و … می نماید.

طلاب و روحانیون محترم می توانند با شرکت در دوره های آموزشی مؤسسه از مزایا و تسهیلات دیگر از قبیل، نشست ها و کارگاه های علمی، کتابخانه تخصصی، اردوهای علمی تخصصی، بهره مندی از اساتید متخصص حوزوی و دانشگاهی، اولویت در تشکیل پرونده تبلیغی و اعزام های تخصصی بهره مند شوند.

معاونت پژوهش و پژوهشکده الهیات و خانواده

فعالیت‌های پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزۀ علمیۀ قم، شعبۀ اصفهان، به‌صورت رسمی، از سال 1382شمسی، در قالب «معاونت پژوهشی» آغاز شد. بسترسازی برای انجام فعالیت‌های پژوهشی حوزویان و پژوهشگران اصفهان، توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش، انجام طرح‌های پژوهشی با اتکا به منابع دانشور مراکز علمی اصفهان، ارائۀ خدمات علمی‌پژوهشی به علاقه‌مندان و نیز پاسخ‌گویی به نیازها و مطالبات پژوهشی مخاطبان در حوزۀ علوم و معارف اسلامی، در زمرۀ اهداف آغازین تأسیس این معاونت بوده است. با روند توسعۀ فعالیت‌های پژوهشی و قریب یک دهه انباشت دانش و تجربۀ سازمانی در این مسیر و نیز تغییر رویکرد دفتر تبلیغات اسلامی از کارکردمحوری به مسئله‌محوری، ساختار معاونت به «پژوهشکدۀ الهیات و خانواده» تغییر یافت تا کوشش‌های علمی و دانشی آن به‌صورتی نظام‌مند ذیل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سامان یابد. مأموریت این پژوهشکده «انجام پژوهش‌ها و فعالیت‌های علمی مرتبط با مسائل خانواده مبتنی بر معارف و اندیشه‌های اسلامی با رویکرد حکمرانی» است که هم‌اکنون در قالب کلان‌برنامۀ «پایداری و کارآمدی خانواده مبتنی بر تعالیم اسلامی» دنبال می‌شود.

این پژوهشکده با سه گروه پژوهشی «مطالعات خانواده»، «اخلاق اجتماعی» و «الهیات تطبیقی» و سه ادارۀ «امور پژوهشی»، «کتابخانه، نشر و اطلاع‌رسانی» و «همکاری‌های علمی» به انجام فعالیت می‌پردازد.

انجام بیش از یکصدوده طرح پژوهشی، برگزاری بیش از یکصدوپنجاه‌وپنج نشست و کارگاه و همایش علمی، ازجمله سلسله‌همایش‌های بین‌المللی ادیان توحیدی و سلسله‌همایش‌های اهل قلم، برگزاری بیش از بیست کرسی ترویجی و دویست کرسی آزاداندیشی، انتشار بیش از یکصدوسی‌ودو عنوان کتاب در قالب یکصدوهفتاوسه جلد، انتشار فصلنامۀ علمی‌پژوهشی «مطالعات اخلاق کاربردی»، دوفصلنامۀ «اسلام و مطالعات خانواده»، نشریۀ تخصصی «حوزۀ اصفهان» و نشریۀ الکترونیکی «نوقلم»، ازجمله فعالیت‌های این پژوهشکده بوده است.

موسسه مجتهده امین

مدرسه علمیه تخصصی حوزوی، مفتخر به نام بانوی صاحب نام، عالم، اندیشمند و صاحب انفاس قدسیه، بانو مجتهده امین از سال های آغازین تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با هدف آموزش علوم حوزوی و معارف دین به خواهران، فعالیت خود را آغاز نمود.

با تأسیس مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در استان اصفهان، نظر به اینکه این مجموعه از استانداردهای آموزشی لازم برخوردار بود، در صدر مدارس مصوب و پر افتخار مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان جای گرفت و در پی پیشرفت  و دست یابی به توانمندی های دیگر علمی و آموزشی فعالیتهای خود را ادامه داد.

آموزش و تربیت بیش از 500  نفر از طلاب خواهر در دوره عمومی سطح دو و حضور پر فروغ ایشان در فعالیت های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی جامعه، از افتخارات این مجتمع آموزشی می باشد.

با پشتیبانی علمی گروه ها و اعضای هیأت علمی، همواره تلاش مسئولین بر این بوده که با دعوت از اساتید برتر استان و کشور مسیر ارتقاء، بالندگی و پویایی را در خلال فعالیت های آموزشی و پژوهشی برای طلاب محترم، فراهم و تسهیل نمایند.

این مدرسه علمیه تخصصی حوزوی در حال حاضر بیش از ده سال است که بنا به ضرورت توجه به آموزش و تربیت نخبگانی طلاب خواهر اقدام به برگزاری دوره های رسمی در مقاطع سطح سه و سطح چهار در رشته های تخصصی گوناگون از جمله : رشته های تخصصی تفسیر، کلام اسلامی، فقه و اصول، مطالعات اسلامی زنان، فلسفه، تاریخ اسلام، و فقه خانواده، نموده است.

طلاب خواهر می توانند با شرکت در دوره های آموزشی، از مزایا و تسهیلات دیگر از قبیل
نشست ها و کارگاه های علمی، کتابخانه تخصصی، اردوهای علمی تخصصی، بهره مندی از اساتید متخصص حوزوی و دانشگاهی، اولویت در تشکیل پرونده تبلیغی و اعزام های تخصصی بهره مند شوند.

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی نمایندگی اصفهان

نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی در اصفهان با دغدغه‌ی خدمت‌رسانی در عرصه پاسخ‌گویی مثبت و ثمربخش، آبان 1383 با عنوان واحد پاسخگویی به مسائل مستحدثه به صورت مکتوب آغاز به فعالیت نمود و در اسفند سال 1388 به‌عنوان اولین شعبه مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی، عرصه های فعالیت خود را به مکتوب و تلفنی توسعه داد. کثرت پرسش‌ها و وجود زمینه‌های متفاوت پرسش ایجاب می‌نمود که از یک‌سو گروه‌های پاسخگویی مختلفی متناسب با قلمرو معارف اسلامی ایجاد شود و از سوی دیگر تنوع امکانات پرسشگران و علاقه‌مندی آنان به گونه‌ها متفاوت طرح پرسش، این نمایندگی را بر آن داشت تا با استفاده از الگوی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی قم، واحدهای پاسخگویی تلفنی، اینترنتی و مکتوب را راه‌اندازی نماید.

علاوه بر این، یکی از ویژگی‌های انحصاری این نمایندگی، حمایت از ایستگاه های ویژه پاسخگویی چهره به چهره در مدرسه امام صادق(علیه السّلام) چهارباغ اصفهان، گلستان شهداء و حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) وبرگزاری غرفه های پاسخ گویی در  فضاهای نمایشگاهی و فرهنگی است.

از دیگر فعالیت های ویژه نمایندگی اصفهان  تهیه، تدوین و فرآوری سوالات پربسامد در قالب کتاب با عنوان سلسله پرسمان های دینی با موضوعات؛ پرسمان قران کریم، پرسمان معاد، پرسمان بازی، پرسمان حیاء و مسایل جنسی، پرسمان کارآمدی نظام، پرسمان طلاق و بچه های سرمایه دار، پرسمان احکام کاربردی، پرسمان اخلاق همسایه، پرسمان صله رحم و پرسمان دعا و نیایش منتشر نموده است و دو اثر؛ پرسمان احکام خانواده و حیاء و مسایل جنسی برای دانش آموزان در در حال صفحه آرایی و ویرایش می باشد و دو اثر پرسمان حجاب، پرسمان عصمت و پرسمان معاد برای دانش آموزان در حال تدوین می باشد.

تهیه ویژه نامه مناسبتی از سوالات پرتکرار؛ تا بهشت، پرسمان جوانی، ریحانه النبی، فجر صادق، احکام کرونایی، احکام اعتکاف، احکام انتخابات و… می باشد.

هم‌اکنون نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی در اصفهان با شش گروه تخصصی کلام وعقاید، اخلاق و تربیت، فقه و احکام(آقایان و بانوان)، علوم قرآن و حدیث تاریخ اسلام و مشاوره اسلامی  در حال خدمت‌رسانی است.

پاسخگویی تلفنی: 096400(با استفاده از 330 خط تلفن)
پاسخگویی آنلاین: کانال ارتباطی: www.my.pasokhgoo.ir
پاسخگویی مکتوب: کانال ارتباطی: www.pasokhgoo.ir/send

اپلیکیشن پاسخگو ویژه عموم مردم

در این اپلیکیشن، سؤالات قرآن و حدیث، اخلاق و تربیت، فقه آقایان و بانوان، کلام و عقاید،

تاریخ اسلام و مشاوره به دو صورت آنلاین و آفلاین پاسخ داده می شود.

pasokhgoo.ir/app کانال ارتباطی:

کانال پاسخ سرا (در پیام رسان ایتا)

ویژه: دبیران معارف اسلامی و پرورشی آموزش و پرورش استان اصفهان و روحانیون طرح امین

هدف: پاسخگویی تخصصی به سؤالاتی که از سوی دانش آموزان مطرح می شود.

و دبیران به تقویت پاسخهای خود احساس نیاز می کنند.

کانال ارتباطی: eitaa.com/pasokhsara

خانه فناوری‌های فرهنگی اصفهان
نقش حوزویان در حکمرانی فرهنگی هدایت‌گری، تقویت بنیادهای معرفتی، مدیریت، نظارت، انگیزه سازی، مشارکت در انجام، رونق بخشی و… است که این نقش در قالب شرکت‌های خلاق و مؤسسات رسمی به خوبی عینیت می یابد.

معرفی:
خانه فنّاوری های فرهنگی اصفهان هم زمان با مرکز ملّی نوآوری و خلاقیّت اشراق زمستان سال 1399 تأسیس شد، این مجموعه در راستای تاب ‌آوری،؜ رشد و شتاب ‌دهی ایده‌ های نوآورانه و استارتاپ ‌های فعال فرهنگی، تبلیغی با داشتن قوی ترین شبکه منتوری و داوری تخصصی صنایع خلاق با هدف شکل گیری شرکت های خلاق و دانش بنیان فرهنگی در استان اصفهان فعالیت می کند.

رسالت:
• حمایت از طلاب و فعالان فرهنگی مستعد خلق ایده های نوین 
• حمایت از نشر خدمت یا محصول در سطح جامعه برای استفاده ی عموم
• ایجاد بستر تبدیل ایده های خلاقانه و ارزش آفرین به خدمت یا محصول نوآورانه و ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری در عرصه فناوری های نرم و هویت ساز
• شبکه سازی، هم افزایی و توسعه نهادی ارکان نوآوری در راستای ایجاد و توسعه زیست بوم نوآوری های فرهنگی و خلاق

امتیازات:
• کریدور شتاب دهی و رشد
• حمایت مالی برای ثبت شرکت
• صدور معرفی نامه و گواهی ها موردنیازتیم
• خدمات اینترنت و بستر جلسات در فضای مجازی
• عدم مشارکت در سود و سهام تیم ها و استارتاپ ها
• برگزاری کارگاه های تجربه نوردی افراد و موسسات موفق
• حمایت های پسا شتاب‌دهی (عضویت در شبکه ملّی فناوران)
• سامانه پایش رشد (بر اساس مدل بومی سازی شده منتوری و رشد)
• حمایت و تسهیل شرایط حضور در نمایشگاه های تخصصی استانی و ملّی
• رویدادهای تقاطع نوآوری با هدف جذب مشتری سازمانی و جذب سرمایه گذار
• رویدادهای ایده پردازی و  ظرفیت شناسی (با هدف شناسایی و جذب ایده پردازان)
• خدمات پیش شتاب دهی (آموزش آفلاین، مربی گری، معرفی به سایر شتاب‌دهنده ها)
• میزبانی و استقرار تیم های نوآور (فضای استقرار و سالن جلسات و سالن همایش و استودیو)
• محتوای رایگان برای تیم های پذیرش شده اپلیکیشن جامع آموزش های کارآفرینی (نرم افزار فانوس؛ مدرسه فناوری)
• شبکه منتوری و داوری تخصصی صنایع خلاق در استان اصفهان (پذیرش، بوم، طرح تجاری، کمینه محصول و پیش داوری شرکت خلاق)
 
روش ارتباطی:
سایت: Noavari.dte.ir
تلفن: 03132208001 داخلی 7750
پیام رسان ایتا: @Noavari_isfahan
اداره فضای مجازی، هنر و رسانه

******

چشم انداز ما

به ياري خداوند متعال و با استعانت از عنايات حضرت ولي عصر(عج) دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، به عنوان نماد روشنفكري حوزه در افق چشم‌انداز بيست ساله نظام، تصویر آینده خود را با رویکردی فعال و پویا و با هوشمندی نسبت به چالش های پیش رو و معطوف به توسعه دین مداری در جامعه (که از ضرورت های تمدن سازی اسلامی و لازمه تحقق چشم انداز بیست ساله نظام است) ترسیم نموده است، به گونه ای که مهم ترین فراز اصلی آن «اصلي‌ترين تأمين كننده نيازهاي معرفتي و انساني (نرم‌افزاري) عرصه فرهنگ جهت توسعه و تعميق دين‌مداري می باشد.»