عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

دعا زبان مشترک تمام انسانها با هر دینی است

استاد حوزه و دانشگاه گفت: دعا عاملی معنوی است که سبب فعال سازی انسان در شبکه هستی است اما چون درست تبیین نشده، تعارض ایجاد می کند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از خبرگزاری شبستان، نشست علمی_تخصصی، تعمیق ایمان و باورهای دینی با دعا، جهت آرامش یابی و ارتقاء سلامت معنوی، اخلاقی با حضور مهدی احمدی فراز و به همت دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه دعا فقط وسیله ای است برای رسیدن به حاجت نیست اظهار داشت:  با توجه به روایت  الدعا مخ عباده، دعا خودش مورد توجه است.

وی با بیان اینکه ارتباط کنونی اکثر افراد با خداوند متعال ارتباطی سازمانی است تاکید کرد: حرف اصلی این است که دعا، اعتقاد ساز است و می تواند مقوم و تثبیت کننده اعتقاد باشد.

وی ابراز داشت: دعا ابزار زندگی و ابراز بندگی است و  ابراز بندگی باید محقق شود. 

احمدی فراز با اشاره به اینکه اخلاق با دعا رابطه دارند تصریح کرد: اگر بخواهیم رفتارها را تغییر بدهیم،  باید باورها را تغییر دهیم و مواظب افکار خود باشیم که رفتار ما می شود مواظب رفتار باشیم که شخصیت ما می شود و شخصیت، سرنوشت ما می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر دستاوردهای محققان مبنی بر جنبه‌های درمانی دعا در حوزه پزشکی اظهار داشت: دعا، روش معرفتی برای به یاد خدا بودن است و باید بدانیم آیا ارتباط ذهنی با خدا برقرار می کنیم و آیا این ارتباط جنبه نگرشی دارد یا ندارد.

وی دعا را  نوعی مراقبه مذهبی دانست که  در سلامت  افراد تاثیر دارد و افزود: دعا می تواند باور ما را بسازد، دعا درتغییر، تعمیق، تثبیت و تصحیح  و تکمیل باورها موثر است و می تواند باعث سلامت اخلاقی و رفتاری ما بشود.

نویسنده کتاب «مختار من النصوص» خاطر نشان کرد: دعا خواندن علاوه بر آن که موجب واقع‌بینی دعاکننده می‌شود، باعث گسترش افق دید او، اعتقاد به باورهای فرامادی و برون‌ریزی عاطفی نیز خواهد شد. 

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر دستاوردهای محققان مبنی بر جنبه‌های درمانی دعا در حوزه پزشکی اظهار داشت: دعا کردن در ابعاد درمانی به‌ویژه در حوزه سلامت روانی تاثیر به‌سزایی دارد و مهارت‌های هوش معنوی، اصول هوش اخلاقی، اصول طب تئو سوماتیک(طب خدایی ـ تنی) از جمله مهارت‌ها و خواص درمانی دعاها هستند.

دکتر احمدی‌فراز با بیان آرای دانشمندان و دکترای معاصر در حوزه پزشکی و درباره دعا  توضیح داد: بن‌سون، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد گفته است؛ «هیچ شکافی بین علم و معنویت در درمان انسان‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: تکرار دعا موجب می‌شود سرعت تنفس، فعالیت قلب، فشار خون و امواج مغز کاهش یابد و گاه دعا و نیایش چنان قدرتی دارد که نیاز به عمل جراحی را از بین می‌برد» او مقاله‌ای نیز با عنوان «دارویی به نام دعا» دارد و تاکید می‌کند که اگر به اعتبار این دارو(دعا) معترف باشیم، باید در نسخه‌های پزشکی خود بنویسیم: «دعا کنید، دعاکنید، دعاکنید.»

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *