وی تصریح کرد: همچنین رسانه های نوین به شدّت کودکان و نوجوانان را به خانگی و انفرادی شدنِ برنامه های فراغتی دعوت می کنند و حضور اجتماعی آنان را تنگ تر و محدودتر می سازند.
حجت الاسلام و المسلمین قطبی افزود: براین اساس به نظر می رسد شهرداری به عنوان متولّی امور شهری می بایست با نگرش اجتماع پذیری پارک ها و بوستان های شهری، فرآیندی را دنبال کند که حاصل و نتیجه ی آن شکل گیریِ تشکّل ها و اجتماع های ادواری و مستمر کودکان و نوجوانان در محیط های عمومی و به ویژه فضاهای مکث شهری از جمله پارک ها و بوستان ها بشود.
وی اجتماع پذیریِ پارک ها را از مهم ترین راهبردهایِ توسعه و تقویت فعالیت هایِ حوزه کودکان و نوجوانان برشمرد و گفت: متأسفانه در منظومه برنامه های شهرداری این مسأله جایی ندارد و به دست فراموشی سپرده شده است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تأکید کرد: بازی های بومی و محلّی، برنامه های اجتماع مدار، ورزش های میدانی، رویدادهای محیطی و میدانی، مسابقات گروهی، آموزش های جمعی و گروهی، فعالیت های هوازی و فیزیکال و… می تواند در افزایش روحیه اجتماعی کودکان و نوجوانان تأثیر به سزایی داشته باشد.
وی ادامه داد: این فعالیت ها با کمترین امکانات و اعتبارات قابل انجام است ولی مورد توجّه واقع نشده و به جای آن رویدادهای پرهزینه و کم بهره جزء مهم ترین برنامه های شهرداری قرار گرفته است.
قدس آنلاین
صاحب نیوز