وی اظهار داشت: شعر هم تاثیر می پذیرد و هم جریان ساز است و در متن زندگی مردم ساری و جاری می شود، گاهی مردم در کلام عادی خود از اشعار استفاده می کنند و برای تایید حرف خود از اشعار بهره می برند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: شعر همچنین می تواند از سویی فرامتنی باشد یعنی یک مقوله عرفانی الهی و ذوقی اندیشه ای باشد که صرف داد و ستد مادی نیست.
وی در ادامه افزود: وقتی شاعر شعری را برای ما می خواند یک حالت روحی و یک کشش معنوی به او دست می دهد و این حالت باعث جذب مخاطب می شود که این موضوع به علت فرامتنی بودن شعر است.
حجت الاسلام و المسلمین قطبی شعر را مکمل خود دانست و نظام واره ردیف و قافیه در شعر را نشان از دورن متنی بودن شعر برشمرد.
وی سحرآمیز بودن و معجزه دار بودن را از صفات بارز شعر دانست و گفت: شعر وزنه بالایی دارد و قطعا خالق شعر هم روحی بلند و ظرفیتی بالا دارد و دارای فهم ویژه ای است.
رییس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن خاطرنشان کرد: یک انسان عادی به انار نگاه می کند و یک پوست و میوه معمولی می بیند اما شاعر «صد دانه یاقوت» بر زبانش جاری می شود.
وی بهترین روش قدردانی از خاصیت و نعمت شاعری که موهبتی الهی است را عرضه این هنر به جامعه دانست.
حجت الاسلام و المسلمین قطبی در پایان شعر را یک عظمت، قرآن را برکت و کودک را یک ظرفیت وجودی بالا دانست و گفت: این سه مقوله در جشنواره ادبی «یه قاصدک، یه آیه» در کنار یکدیگر قرار گرفته است و شعرا می توانند در این راستا تاثیر بالایی بر جامعه بگذارند.