به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، مهدی پایون سرپرست اداره فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان این که شعر موهبتی الهی و وسیله ای برای تبلیغ دین است، گفت: شاعرانی که درد دین دارند و نسبت به اطراف خود حساس هستند می توانند جریان ساز و فرهنگ ساز باشند.
پایون در ادامه افزود: این جلسات با حضور شعرای مطرح اصفهانی همچون استاد محسن ناصحی، استاد علی فردوسی، استاد محمدرضا رحیمی و جمعی از برگزیدگان کنگره های شعر استانی و جشنواره شعر اشراق دفتر تبلیغات اسلامی قم زینت بخش این محفل هستند
وی اضافه کرد: در ابتدای هر جلسه یکی از فنون یا شیوه های خاص شعر توسط استاد شاهزیدی تدریس می شود و بعد از شعر خوانی توسط اساتید، اشعار قرائت شده از طلاب در این محفل مورد نقد و گفتگوهای سازنده و علمی قرار می گیرد.
سرپرست اداره فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان این که شعر موهبتی الهی است افزود: شعر باید مانند ابزاری مهم در دست مبلغ دین قرار گیرد و مبلغ باید شاعر یا متشاعر خوبی باشد، و به عبارت دیگر آنچه ذوقی است قابل ارتقاء و آنچه در ذوق او نیست قابل اکتساب است.
وی مهم ترین هدف این محفل ها را شناسایی و حمایت از هنرمندان حوزوی عنوان کرد و افزود: سعی این اداره فرهنگی هنری بر آن است که این محفل به صورت منظم و هر دو هفته یک بار برگزار شود.
وی به دیگر اهداف اشاره کرد و عنوان داشت: استفاده از شعر و ادبیات به صورت اصولی و کاربردی در ارائه مطالب دینی، خدمت در راستای فراهم سازی بستری برای انتقال معارف دینی، تعمیق باورهای دینی بر اساس جریان سازی از طریق شعر فاخر و تهیه بانک جامع اطلاعات مبلغان شعار و نویسنده از دیگر اهداف مهم این جلسه ها است.
پایون در پایان با اشاره به گستره مقوله ادبیات و کاربردی بودن آن که بهترین شیوه همراهی جامعه با مبلغان است، افزود: کلیه طلاب خواهر و برادر در پایه های تحصیلی مختلف می توانند در این محفل های شعر حوزه حضور پیدا کنند.
لازم به ذکر است این محفل شعر هر دو هفته یک بار روزهای سه شنبه از ساعت 18:30 در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار می شود که تاریخ دقیق آن از طریق پیامک اطلاع رسانی می شود.