عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

حدیث کساء 70 نکته تربیتی برای خانواده دارد

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت خانواده و تربیت صحیح فرزندان در خانواده گفت: باید یک خانواده دینی تربیت کرد و این خانواده را حضرت زهرا(س) در حدیث کساء بیان کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین علی صغیـرا از مبلغین تخصصی گروه خانواده و دبیر کارگروه مبلغین تخصصی خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان این‌که اصلاح را باید از خودمان شروع کنیم، گفت: ما انتظار داریم جامعه اصلاح شود در حالی کـه اوّل بایـد خود ما اصلاح  شویم.
 
وی در ادامه افزود: در زمـان امام سجـاد(ع) و امام حسین(ع) هیچ کس بـه ایشان مراجعـه نکردنـد که حتی یک روایت فقهی از ایشان بپرسند در حالی که آن ها سعی کردند تا درست زندگی کنند، مثلاً امام حسین(ع) در همـان زمان علی اکبر را تربیت کردند، طبق حدیث امام صادق(ع) تمام مردم بعد از پیامبر(ص) مرتد شدند، در همان زمان حضرت زینب(س) این تربیت یافته دامن حضرت زهرا(س) صبر عظیم خود را به اجرا گذاشتند.
 
حجت الاسلام و المسلمین صغیرا ضمن تأکید بر این که خواهران طلبه رسالتی بالاتر از خانواده ندارند تصریح کرد: یعنی سعی کنیـد فرزندی سالم تربیت کنید حتی اگر از طرف خانواده طرد شوید، باید یک خانـواده دینی تربیت کرد و این خانـواده را حضرت زهـرا(س) در حدیث کساء بیان کردنـد، 70 نکته تربیتی در این حدیث وجـود دارد.
 
استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: حدیث کساء معجزات و خواص و درس‌های بسیاری دارد، آیت الله شوشتری در شهـر درود زندگی می کردنـد و دشمن اوایـل جنگ آنجا را خیلی بمباران می کرد، رفتند پیش آیت الله بهاءالدینی تا توصیه ای برای این حملات کننـد، ایشان گفتند با عده ای برویـد بیرون از شهر و حدیث کساء بخوانید این کـار را کردند، دفعه  بعـد که هواپیما آمد یک چرخـی دور شهر می‌زند و می‌رود و در بروجـرد سقوط می‌کند، ولی خلبـان زنده مانـد از او پرسیدنـد چه شـدکه آمدی بالای شهر ولی بمبـاران نکردی؟ گفت: نمی‌دانم چه شد که شهر را آب گرفته دیدم.
 
وی در ادامه با اشاره به بخش‌هایی از حدیث کساء اظهار داشت: نگذارید محبت سبب فراموش شدن احترام شود، در حدیث کساء حضرت زهرا پدرشان را رسول الله خطاب می‌کنند که بیان کننده جایگاه حقوقـی حضرت است، پس نباید نسبت به جایگاه و شأنیت والدین بی تفاوت بود.
 
دبیر کارگروه مبلغین تخصصی خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ادامه داد: قال و قلت که در حدیث کساء تکـرار شده، به ما می‌گوید که در خانـواده سعی کنید با هم گفتگـو داشته باشید، در خانه ها باید گفتار درمانی باشد تا از افسردگی جلوگیری شود.
 
وی با اشاره به لزوم پایین آوردن توقعات و انتظارات در خانواده ابراز کرد: به دیدن فرزندان خـود بروید و منتظـر دعوت آنها نباشیـد، انتظارات خـود را پایین بیاورید، ارتباطات را کم نکنیـد، باید از فرزندان حمایت کـرد و از مشکلاتشان با خبر بود تا بتـوان آن را حل کرد.
 
حجت الاسلام و المسلمین صغیرا با اشاره به فرازی از حدیث کساء گفت: در خانه باید صریح بود، پیامبر اکرم(ص) خطاب به دخترشان می‌فرمایند در بدنم ضعف است، این سخـن را حضرت فقط به دخترشان فرمودنـد پس معلـوم می شود مشکلات و ناراحتی خود را باید به کسی گفت که فایده داشته باشد و بتواند کاری انجام دهد، خانـم ها سعـی کننـد مرتب از مریضـی هایشان بـه همسر خـود شکایت نکننـد چون سبب می‌شود همسرشان از نظر عاطفی از آنها دور شوند.
 
وی افزود: در ادامه می‌بینیم که حضرت زهرا(ع) پیامبر اکرم(ص) را «ابتاه» یعنی پدرجان خطاب می‌کنند، این به ما می‌آموزد که والدین را با محبت صدا کنیم و درس های بسیاری که در این حدیث شریف آمده است و می‌تواند برای ما الگو و سرمشقی باشد برای یک زندگی خوب و داشتن خانواده ای خوب و موفق در کنار یکدیگر که باید به خوبی به این نکات توجه کرد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *