عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

ضرورت ارائه راهکار برای جهت دهی تبلیغی به فارغ تحصیلان حوزه های علمیه خواهران + تصویر

با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان جلسه همفکری و هم اندیشی مدیران و مسئولان مراکز فرهنگی حوزوی که به میزبانی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با موضوع ارائه راه کار و پیشنهاد جهت سامان دهی و ارائه الگوی منطقی و منسجم جهت فعالیت های تبلیغی خواهران پس از فارغ التحصیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی رئیس دفتر تبلیغات اصفهان در ابتدای جلسه به بیان مقدمه ای پرداخت و گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون بحث تدریس و تحصیل خواهران در حوزه های علمیه مطرح بوده و روز به روز هم در حال افزایش است.

وی ادامه داد: هر چند در حوزه علمیه اصفهان با توجه به قدمت حوزه برادران این تعداد کمتر است، اما روند رو به رشدی داشته است و در حال حاضر تعداد طلاب برادر قریب به 11 هزار نفر و تعداد خواهران طلبه 7500 نفر گزارش شده است.

وی تصریح کرد: طلاب خواهر در امر تبلیغ دارای ملاحضاتی نسبت به طلاب برادر می باشند، نظیر پوشش خاص و طلاب برادر دارای رویه تبلیغی مانند مسجد و محراب و منبر هستند.

وی با بیان این که ورود طلاب برادر به حوزه علمیه معمولا مادام العمر است مگر خروج تخصصی مانند جذب ادارات وارگان ها، گفت: ولی طلاب خواهر به محض دریافت مدرک سطح دو ازسامانه حوزه خارج می شوند و هویت طلبگی خود را از دست می دهند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نبود نهاد خاص متولی فارغ التحصیلان طلاب خواهر، افزود: نیمی از خواهران طلبه بعد از فارغ التحصیل شدن جذب تدریس و پژوهش می شوند و نیم دیگر بلا تکلیف اند، که باید این افراد در زمینه های تبلیغی وارد شوند که متأسفانه نهاد رسمی عهده دار این مسئولیت نیست و فعالیت های تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بصورت عام است.

وی تأکید کرد: نهادی نظیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران صرفاً متولی آموزش آنها است و مأموریتی در این زمینه ندارد. سؤالی که اینجا مطرح می شود این است که چه روش و الگوهایی می توان ارائه کرد  تا ضمن سامان دهی تبلیغ خواهران جلوی آسیب های جلسات خانگی که به دست خواهران غیر طلبه در قالب بدعت و خرافه صورت می گیرد گرفته شود.

در ادامه این جلسه مدیران و مسئولان متولی تبلیغ خواهران به ارائه پیشنهادها و راهکارهایی پرداختند که حجت الاسلام و المسلمین حسن بابایی مسئول کانون های فرهنگی و هنری اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان با ارائه پیشنهاد ستاد تبلیغی دینی خواهران ایجاد شود.

وی در ادامه به ارائه چهارالگو دراین زمینه پرداخت و گفت: استفاده از طلاب خواهر در تشکل های خواهران و ارتباط دادن آنها و الزام به استفاده از ایشان در برنامه هایی نظیر پزشک خانواده و حمایت ازطرح های پژوهشی در قالب کارگروه پژوهشی و ارائه مشاوره از سوی خواهران به صورت منظم و هفتگی با حضور در مساجد برای مشاوره های مذهبی، آموزشی و خانواده و همچنین استفاده ازخواهران در مدارس در قالب گفتمان دینی پرداخت.

در بخشی دیگری از این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی ابطحی مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان به ارائه آماری از مدارس علمیه خواهران و آمادگی این مرکز برای تبلیغ خواهران پرداخت و گفت: از برنامه های آینده این مرکز راه اندازی سامانه تبلیغی خواهران با هدف شناسایی توانایی های هنری و تبلیغی خواهران و معرفی آنها به مراکز درخواستی است که این سامانه تا سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.


مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *