عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

ارتباط نزدیک مسلمانان چین با مسجد و روحانیت/ مساجد چین برطرف کننده نیازهای دینی، فرهنگی و اجتماعی مسلمانان

حجت الاسلام عسگر آقایی از زبان آموزان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به رابطه مستمر و مفید مسلمانان چین با مسجد و روحانیت، گفت: در کشور چین مساجد برطرف کننده بسیاری از نیازهای دینی، فرهنگی و اجتماعی مسلمانان هستند و روحانیت همواره در مساجد برای پاسخگویی به نیازهای مردم حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام عسگر آقایی مبلغ حوزه علمیه، به تبیین جایگاه مسجد در زندگی مسلمانان چین پرداخت.

وی با اشاره به این‌که چینی‌های مسلمان پس از تولد کودکان خود را برای اذان گفتن در گوش و تبرک به مسجد می‌برند گفت: از همان ابتدای تولد رابطه مسلمانان چین با مسجد آغاز می‌شود و این رابطه در تمام مراحل زندگی محفوظ می‌ماند.

حجت‌الاسلام عسگر آقایی استقبال مردم کشور چین را علیرغم همه مشکلات و فشارهای حکومتی مطلوب دانست و افزود: مسجد محوری یکی از نقاط قوت مسلمانان چین است چرا که ارتباط با مسجد و روحانیت از نظر اعتقادی اثر بسیار مطلوبی بر اشخاص دارد، مساجد چین اهتمام ویژه‌ای به آموزش مسائل شرعی و دینی و تعالیم قرآنی دارند، 34 هزار مسجد در کشور چین وجود دارد که همه فعال و محلی برای رفع بسیاری از نیازهای مسلمانان چین هستند.

مبلغ شیعه در کشور چین در ادامه خاطرنشان کرد: چینی‌ها در دوران کودکی هم با حضور در مساجد آموزش‌های لازم در زمینه مسائل دینی و اجتماعی را تعلیم می‌بینند، در کشور چین حوزه‌های علمیه در مساجد دایر هستند و به همین دلیل همواره روحانیان و طلاب در مساجد برای پاسخگویی و برطرف کردن نیازهای معنوی و فکری و فرهنگی کودکان و بزرگسالان حاضر هستند.

وی مساجد چین را مجموعه کاملی برای برطرف کردن نیازهای شرعی مسلمانان دانست و تصریح کرد: محل ذبح اسلامی قربانی، تالار پذیرایی با غذای حلال جهت برگزاری مراسمات، استراحتگاه برای مسافران از جمله امکاناتی است که در مساجد چین در اختیار مسلمانان این کشور جهت رفاه حال آنان و ارتباط بیشتر با مسجد و مسائل دینی قرار می گیرد.

حجت الاسلام عسگر آقایی از زبان آموزان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به رابطه قوی روحانیان چین در مساجد با مسلمانان خاطرنشان کرد: رابطه بسیار خوبی بین روحانیان و مردم برقرار است و همواره این رابطه می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات زندگی مسلمانان چینی باشد، مساجد در کشور پین نقش مهم و محوری را در زندگی مردم دارند به گونه‌ای که بسیاری از نیازهای اجتماع و فرهنگی مردم در مسجد حل می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم ضیافت افطاری و سحری از سوی مسلمانان در مساجد اظهار کرد: علیرغم همه ارتباطی که مسلمانان چینی با مسجد و روحانیت دارند اما برخی سنت‌های پسندیده و زیبای خود را هم محفوظ داشته‌اند، به عنوان ساختمان مساجد به سبک سنتی چینی است، رسم روشن کردن عود در مساجد هم وجود دارد که البته این سنت‌ها هیچ مغایرتی با تعالیم اسلامی ندارد بلکه موجب بهتر شدن رابطه مردم و مسجد نیز شده است.

این مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان علاقه مندی مسلمانان چین برای حضور بیشتر در مساجد گفت: در مساجد چینی محل‌هایی برای چله نشینی طلاب و مردم در نظر گرفته شده است همچنین کلاس‌هایی برای آموزش هنرهای رزمی همراه با تعالیم دینی و قرآنی وجود دارد.

وی با اشاره به سبک آموزشی مکتب خانه‌ای در مساجد چین تصریح کرد: عمر برخی مساجد چین از نظر قدمت به دوران صدر اسلام می‌رسد و علت این‌که شاهد سبک آموزش مکتب خانه‌ای در چین هستیم حضور تجار و بازرگانان ایرانی در کشور چین و ارائه آموزش‌های دینی از سوی آنان به مردم چین است.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *