شرایط اعزام:
1- آمادگی و تعهد به اعزام ماه مبارک رمضان؛
2- ثبت نام از 20/3/94 لغایت 28/3/94 در سامانه سمتا؛
3- دریافت حکم اعزام صرفاً از یک نهاد. (اخذ دو حکم غیر قانونی بوده و مشمول پیگرد خواهد بود)؛
4- اولویت اعزام با مبلغان بومی می باشد. (باتوجه به اینکه بسیاری از درخواستهای مندرج در سمتا به عنوان مبلغ بومی یا اسامی ارسالی است، لذا در ثبت نام و انتخاب محل تبلیغ دقت کافی به عمل آید)؛
5- مبلغان ارجمند پس ازثبت نام در سامانه سمتا و تأیید حکم اعزام توسط کارشناسان دفتر در سامانه، به سازمان تبلیغات منطقه مربوطه جهت تعیین محل تبلیغ خود مراجعه نمایند؛
6- تلبس به لباس مقدس روحانیت در ایام تبلیغی لازم و ضروری و از شرایط اصلی اعزام می باشد؛
7- مبلغان شاغل در استانها که دارای پرونده تبلیغی در دفتر می باشند در صورتی می توانند از تسهیلات این اعزام استفاده کنند که به مناطق تبلیغی غیر از استان محل فعالیت خود عزیمت نمایند.
یادآوری: مجمع بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان سه شنبه 26خرداد ساعت9صبح درسالن همایش اهل البیت ع برگزارمی گردد.
8- مبلغان گرامی دقت لازم را در تعیین محل تبلیغ داشته باشند چون انصراف و جابجایی مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؛
9- تغییرمحل تبلیغ بدون هماهنگی با واحداعزام مبلغ دفترتبلیغات اسلامی پذیرفته نیست؛
10- جایگزین نمودن فرد دیگر به هیچ عنوان مجاز نمی باشد؛
11- صرفا ثبت نام در سامانه سمتا بدون صدور حکم تبلیغی درسمتا کان لم یکن می باشد؛
12- کلیه مبلغان اعزامی ملزم هستند بعد از اتمام ایام تبلیغ گزارش فعالیت تبلیغی خود را تا 12/5/94 در سمتا جهت امتیازبندی، تسویه حساب و ثبت سوابق درج نمایند؛
*باتوجه به کمبود بودجه و اعتبار، و با عنایت به وضعیت استان ها دفترطبق مقدورات بخشی ازحق التبلیغ را تعهد خواهد نمود*
13- کلیه امور زمینه سازی تبلیغی، هماهنگی و تعیین محل تبلیغ درون مناطق و… به عهده نهاد درخواست کننده خواهد بود؛
14- مبلغان گرامی؛ درصورت تکمیل بودن ظرفیت محل تبلیغ مورد درخواست، سعی شود با مشورت کارشناسان اعزام، مناطق دیگر که دارای ظرفیت و نیاز بیشتری به حضور شما می باشند را جهت تبلیغ انتخاب نمایید؛
15- تأیید احکام اعزام در پایان ایام تبلیغ توسط نهاد درخواست کننده بایدمطابق عنوان مندرج درحکم اعزام باشد؛
16- مبلغان گرامی دقت و اهتمام لازم را علاوه بر برگزاری مراسم نماز جماعت، دعا و زیارت و سخنرانی عمومی و منبر نسبت به امور زیر همت گمارند:
– غنای محتوای تبلیغی و جهت دهی مردم به مسائل و مباحث اساسی دین و احیاء سنتها، معرفی سبک زندگی اسلامی، تبیین حجاب و عفاف و الگوی زن مسلمان، ازدیاد نسل و توجه دادن نسبت به مسائل جمعیتی جامعه در منابر، مجالس و کلاس ها؛
– تبیین احکام و معارف اسلامی با توجه به سیره پیامبرعظیم الشان اسلام(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع)؛
– تبیین نشانه های ظهور، حکومت مهدوی، وظایف انسان منتظر و روح امید و نشاط؛
– تشکیل کلاسهای معارف اسلامی؛
– توجه جدی به معارف قرآنی و برگزاری کلاسهای روخوانی، روانخوانی، تجویدقرآن، تفسیرقرآن برای عموم مردم بویژه جوانان و نوجوانان؛
– برگزاری مراسم جشن نیمه رمضان (میلادامام حسن مجتبی ع)؛
– برگزاری مراسم احیاءشبهای قدر و مراسم عزای مولی الموحدین امام علی (ع)؛
– تشکیل حلقه های معرفت بامحوریت مباحث قرآنی ،تبلیغ چهره به چهره و ارتباط با نسل نو
– تبیین ارزشها ،دستاوردهای انقلاب اسلامی، بصیرت افزایی، دفاع از مبانی انقلاب اسلامی خصوصا اصل مترقی ولایت فقیه، و تبیین شعارسال (دولت وملت همزبانی وهمدلی) با عنایت به آموزه های دینی کار و کوشش و تلاش و رعایت اصول صرفه جویی و پرهیز از اسراف و تبذیر و جهت دهی به سفره های افطاری و نذورات، دعوت مردم به وحدت حول محور ولی فقیه؛
– برگزاری باشکوه مراسم روزقدس؛
– برگزاری مراسم نماز عید سعید فطر.
*از طرح هرگونه مباحث تفرقه انگیز خودداری شود*
تذکراتی پیرامون صدور و دریافت حکم تبلیغی:
1- هر مُبلغ اعزامی از زمان اخذ حکم تبلیغی تا 5روز پس از ایام تبلیغی تحت پوشش بیمه عمر خواهد بود.
2- مبلغان اعزامی پس از صدور حکم، موظف به اعلام حضور خود در سازمان تبلیغات اسلامی مربوطه هستند، در صورت عدم مراجعه در طول مدت تبلیغ به سازمان یا نهاد درخواست کننده، موجب درج غیبت و لغو حکم می¬گردد.
3- تغییر محل تبلیغ بدون اطلاع مسئولین اعزام دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ، و سازمان تبلیغات اسلامی مربوطه پذیرفته نیست.
4- تسهیلات اعزام، ویژه مبلغان دارای پرونده تبلیغی در دفترتبلیغات اسلامی اصفهان و شاغل به تحصیل در اصفهان می باشد و چنانچه مبلّغی شاغل یا مستقر در سایر استانهاست در صورتی می تواند اعزام شود که به مناطق تبلیغی غیر از استان محل استقرار و سکونت خود عزیمت نماید. لذا افرادی که ساکن شهر اصفهان نیستند در صورتی می¬توانند حکم اعزام در مناسبت ها دریافت نمایند که به استانی غیر از استان استقرار، اشتغال یا سکونت عزیمت نمایند.
5- جایگزین نمودن فرد دیگری در امر تبلیغ به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. در صورت تخلف، پرونده تبلیغی مبلغ به کمیته انضباطی ارجاع می شود.
6- مبلغان گرامی در محورقراردادن مساجد در ایام تبلیغی دقت و اهتمام لازم را داشته باشند.
7- تبصره: درصورت تبلیغ واعزام مبلغان به سازمانها، نهادها، شرکت¬ها حق¬التبلیغ به عهده دفترتبلیغات اسلامی نخواهدبود.
8- چنانچه بیش از مدت حکم تبلیغ در منطقه مشغول به تبلیغ باشید، دفتر هیچگونه تعهدی در قبال آن (نسبت به ثبت سابقه یا تسویه حساب) نخواهد داشت.
9- اعزام مُبلغ فقط بر اساس درخواست سازمان های تبلیغات اسلامی انجام می¬گیرد.
تبصره: چنانچه در شهری سازمان تبلیغات اسلامی نبود ، و برای دفتر امام جمعه آن شهر کاربری سایت سمتا تعریف شده است، اعزام مبلغ بر اساس درخواست امام جمعه محترم نیز انجام می گیرد. (مثلا : شهر دهق)
10- سوابق تبلیغی شما ، که بدون دریافت حکم از دفتر تبلیغات بوده است ، قابل ثبت در سامانه سمتا نیست و برای سایر نهادها نیز گواهی نمی شود.
11- لطفا هنگام ثبت نام در سایت سمتا به توضیحات منطقه دقت فرمائید.
12- ثبت نام در سامانه سمتا، بدون صدور حکم تبلیغی کان لم یکن می باشد. لذا قبل از اشتغال به تبلیغ از صدور حکم تبلیغی خود مطمئن شوید (هنگام صدور حکم ، سامانه سمتا برای مبلغ پیامک ارسال می کند)
13- چنانچه مبلغ 2 سال اعزام نشود، پرونده تبلیغی او غیر فعال می شود. و برای فعال سازی مجدد، ضمن تکمیل نواقص احتمالی، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از مرکز مدیریت حوزه لازم است.
تذکراتی پیرامون ثبت گزارش های تبلیغی:
1- عدم ثبت، نام دقیق محل تبلیغ و مسجد در گزارش تبلیغی ، منجر به عدم دریافت امتیاز محرومیت خواهد شد. لذا شایسته است هنگام گزارش دهی دقیقا نام محل تبلیغ و مسجد را ثبت فرمائید.
2- مبالغ دریافتی از محل و… از حق التبلیغ شما کسر نمی شود، لذا شایسته است نسبت به ثبت دقیق آن بذل محبت فرمائید.
3- مدت تبلیغ شما، همان مدت مندرج در حکم تبلیغی است و ثبت گزارش فعالیت های تبلیغی انجام شده در غیر آن زمان شرعا و قانونا تخلف محسوب می شود.
4- چنانچه در مجمع مبلغان شرکت کردید، هنگام گزارش دهی اعزام ، در قسمت شرکت در نشست های علمی کاربردی و یا در قسمت توضیحات، ثبت فرمائید.
5- زمان درج گزارش درسامانه سمتا پس از ایام تبلیغی در به مدت یک هفته خواهد بود. لطفا در مهلت مقرر اقدام به ثبت گزارش فرمائید.
6- وضعیت استقرار در محل تبلیغ و یا ترددی را هنگام ثبت گزارش ایام تبلیغی، در قسمت توضیحات درج فرمایید.
تبصره: چنانچه مبلغ ، ساکن محل تبلیغ و یا امام راتب باشد، تسویه حساب نخواهد شد.
7- توضیح برخی از گزینه های گزارش دهی:
الف: حلقه های معرفت: جلسات انس با طرح موضوعات علمی،اعتقادی،فرهنگی همراه باپرسش وپاسخ است.
ب: جلسات مستقل پرسش وپاسخ: در گزارش دهی، جلسات مستقل ویژه پرسش وپاسخ درموضوعات مختلف باحضورجمعیت فراگیر و با برنامه ریزی قبلی است.
ج: فعالیتهای فوق برنامه: مبلغان محترمی که علاوه بر وظایف اصلی خود در فعالیتهایی چون عیادت از بیماران و بیمارستانها، تشکیل گروه های ورزشی، تشکیل کانونهای فرهنگی، فعال نمودن تشکلهای دانش آموزی، بسیج و…، شرکت و پی گیری فعالیتهای عمرانی و منطقه، بازسازی و تعمیر مساجد، و … شرکت فعال داشته باشند، امتیاز فعالیتهای فوق برنامه به آنها تعلق خواهد گرفت. (ذکر عناوین این فعالیت ها هنگام گزارش دهی در سایت ضروری است.)
د: کلاس معارف اسلامی: برگزاری هر گونه کلاس با موضوعات مرتبط با معارف دینی و اعتقادات(مثل کلاس اعتقادات، تاریخ اسلام، اخلاق اسلامی، نهج البلاغه، احکام) را شامل می شود. حداقل هر جلسه کلاس 30 دقیقه می باشد و زمانی این جلسات به عنوان کلاس پذیرفته خواهد شد که حداقل 4 جلسه با حضور مخاطبان مشترک برگزار شده باشد.
هـ: برگزاری مراسم مذهبی: منظور این است که مبلغ با هماهنگی مردم محل در مناسبتهای مختلف مذهبی که برگزاری مراسم مرسوم نبوده است، مراسمی همچون مجلس جشن و سرور یا مجلس عزا، یا دعا و زیارت و … بر پا نماید. در این شاخص مدیریت و برنامه ریزی برای برگزاری این مراسم، زمان و مکان مراسم، با محوریت و هدایت مبلغ انجام می شود. لذا در مناسبتهای مثل دهه اول محرم و ماه مبارک رمضان و امثالهم که بر حسب عادت و میراث نسلهای گذشته مراسم برگزار می شود، در این شاخص محاسبه نمی شود.
و: حضور با خانواده: منظور این است که حداقل همسر مبلغ در منطقه تبلیغ حضور داشته باشد و در فعالیتهای تبلیغی مثل انتقال سؤالات خواهران به مبلغ و یا پاسخگویی به سؤالات شرعی بانوان، برگزاری جلسات ویژه بانوان، برگزاری کلاس معارف اسلامی برای بانوان و بویژه دختران دبیرستانی مبلغ را یاری نماید.