عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

گزارشی از فعالیت کتابخانه های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان

مسوول کتابخانه های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از وجود 32 هزار عنوان کتاب در 48 هزار جلد در مجموعه کتابخانه های این دفتر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، احمد خیری مسوول کتابخانه های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: کتابخانه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با 32هزار عنوان کتاب در 48 هزار جلد شامل کتابخانه مرکزی، که بیشتر جنبه عمومی و حوزوی دارد و دارای مخاطبین عام می باشد و کتابخانه تخصصی پژوهشکده که با هدف تخصصی کردن در چهار گرایش فلسفه و کلام، اخلاق و خانواده، فقه و حقوق و ادیان و  مذاهب برپا شده و مخاطبین آن بیشتر اعضاء هیأت علمی و پژوهشگران هستند، فعال می باشد.

وی با بیان اینکه تلاش ما این بوده است تا کتاب های مرجع و دسته اول در اختیار مخاطبان قرار بگیرد، گفت: در این راستا کتابخانه مجتهده امین(ره) نیز در سال 1393 شروع به کار کرد که اکنون نزدیک به سه هزار عنوان کتاب به صورت فهرست نویسی شده و عنوان دار در این کتابخانه موجود است.

خیری گفت: همه کتابخانه های دفتر اصفهان به نرم افزار پارس آذرخش مجهز شده است و مراجعه کنندگان می توانند کتاب های مورد نیاز خود را از طریق این نرم افزار به راحتی پیدا کنند، وی همچنن افزود: علاقمندان کتاب از طریق سایت www.lib.ir هم می توانند ارتباط مستقیم با کتابخانه های دفتر اصفهان داشته باشند.

مسوول کتابخانه های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ادامه به آرشیو مطبوعات نیز اشاره کرد و گفت: آرشیو مطبوعات تخصصی و نشریات نیز ساماندهی شده است، و در دسترس می باشد.

خیری خاطرنشان کرد در طول 2 سال گذشته نزذیک به 5000 عنوان کتاب در موضوعات مختلف خریداری شده است که پس از ثبت، طبقه بندی  و به صورت تفکیک شده در دسترس قرار گرفته است.

وی افزود: نزدیک به 800 جلد کتاب اهدایی نیز جذب کتابخانه های دفتر اصفهان شده است و از طرفی کتابهای مستهلک و دست چندم نیز از قفسه ها خارج شده است.

وی در خصوص مشکلات و کمبودهای موجود در کتابخانه گفت: از لحاظ تأمین اعتبار و فضای مورد نیاز مشکلاتی هست که در شأن کتابخانه دفتر نیست. خیری گفت: در صورت تأمین اعتبار  مورد نیاز، ارتقاء کتابخانه ها، تأمین منابع و مراجع، توسعه نرم افزاری  و ایجاد پرتال، ایجاد بانک اطلاعات مقاله، صوتی تصویری و کتابخانه های دیجیتال در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در پایان بر ضرورت تعامل با کتابخانه های دیگر دستگاه ها و نهادها تأکید کرد و پیشنهاد کرد با توجه به حضور دبیرخانه ادیان توحیدی و اینکه اصفهان خاستگاه ادیان است، کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب تشکیل شود.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *