به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با بیان اینکه حضرت زهرا(س) الگوی فرازمانی و فرامکانی است، گفت: هر مسلمان شیعه باید تلاش کند تا ضمن شناخت دقیق زندگی حضرت زهرا(س)، مؤلفه های اصلی زندگی آن بانوی بزرگوار را استخراج کند و آن را در قالب سبک زندگی درآورده و به آن عمل کند.
وی افزود: حضرت زهرا(سلام الله علیها) الگویی است که تمام عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی ومعنوی، اقتصادی و نظامی را در بر می گیرد.
وی با بیان این که امروز دنیا به دنبال آرامش است و در موارد بسیاری الگوی جامع و کاملی را برای معنویت معرفی نکرده است و شناخت نسبت به آن ندارد، افزود: مردم دنیا به خصوص کشورهای اروپایی و امریکایی به دنبال آرامشی خاص هستند؛ و آن را غالباً در بیرون از ادیان مصطلح طلب می کنند ولی حضرت زهرا(س) الگویی دینی است که می تواند روشن کننده طریق معنویت دینی باشد. جستجوی فهم مباحث عرفانی و معنوی هر روز رو به گسترش است و این فرصت خوبی است که هر فرد مسلمان به خصوص شیعیان الگوی عرفان و الگوی معنویت خود را بشناسد و به جهانیان نیز معرفی کنند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه زندگی حضرت زهرا(س) در این دنیا کوتاه بود، افزود: اما زندگی ایشان سرشار از عشق به مالک هستی بود و به دنیا همان گونه می نگریست که حق تعالی توصیف فرموده بود؛ خداوند منان هم مقام ایشان را رفیع قرار داد و از علم خود به ایشان عنایت فرمود و حضرت صدیقه طاهره(س) را سیده ی بانوان عالم معرفی کرد.
وی بیان داشت، باید تلاش کنیم نه تنها در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) بلکه در همه ایام سبک زندگی و الگویمان سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) باشد. الگو قرار دادن هم زن و مرد نـدارد؛ حـضـرت فـاطـمـه زهرا(س) برای همه زنان ومردان باید الگو باشد، ایشان الگویی فراجنسیتی است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر ارزانی در ادامه با اشاره به روز مادر و مقام و منزلت زن در اسلام گفت: یکی از آموزههای رسول خدا(ص) که به صورت های مختلف در سخن و سیره ایشان تکرار شده، اعتقاد به کرامت زن است. رسول خدا(ص) فرمود: «بهترین شما، بهترینتان با خانواده است و من بهترین شما با خانواده هستم. جز کریمان، زنان را تکریم نکنند و جز انسان های پست زنان را تحقیر ننمایند.»
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در پایان با اشاره به شخصیت اجتماعی و تبلیغی حضرت زهرا(س) گفت: حضرت صدیقه کبری(س) در عرصههای تبلیغ دین و تعلیم و حتی عرصه های اجتماعی و سیاسی نیز حضور بسیار فعالی داشتند داشتند؛ زنان مختلفی در خانه پیامبر و حضرت زهرا و یا در مسجد جمع میشدند و ایشان به آنها آموزش احکام اسلام و معارف اسلامیمیدادند؛ به گونهای که پیامبر(ص) حتی برخی پرسشگران خود و به ویژه پرسشگران زن را به این بانوی بزرگوار ارجاع میدادند.