عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

همایش ادیان توحیدی، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مجمع پیروان و باورمندان ادیان در ایران است

رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی گفت: ادیان توحیدی در طول فعالیت خود برای هدایت مردم تلاش کردند و از این رو همه آنها هدف مشترکی داشتند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی،  رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی  ظهر امروز در ششمین همایش بین‌المللی ادیان توحیدی گفت: در حال حاضر همایش ادیان توحیدی را می‌توان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مجمع پیروان و باورمندان ادیان در ایران است که هر سال در ایام‌الله دهه فجر برگزار می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه امسال پنجمین سال تأسیس نهاد پربرکت دبیرخانه ادیان توحیدی را پشت سر می‌گذاریم، افزود: این نهاد با مشارکت فعال و شورآفرین جامعه محترم مسلمانان، زرتشتیان، کلیمیان، صابئین، آشوریان و ارامنه از سال ۱۳۸۹ آغاز به کار کرد.
 
حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ارزانی  با بیان اینکه تمدن شیعی صفویه نیز مصادیقی از این گفتگوها را سامان داده است، تصریح کرد: مطالب مندرج در کتاب شارستان ‌دانش‌ و گلستان ‌بینش، تألیف فرزانه بهرام بن فرهاد از رهبران و اندیشمندان زرتشتی در زمان صفویان و نقل مباحث، مناظرات و مراودات علمی و کلامی علمای زرتشتی با علمای برجسته شیعی مانند میرداماد و شیخ بهایی که بیانگر مدارا و مردم‌داری این بزرگان بوده است، نمونه‌ای از پیشینه ارزشمند تاریخی اسلام در حوزه گفتگوی ادیانی، به‌ویژه در حوزه تمدنی شیعی است.
 
وی با بیان اینکه ادیان توحیدی و مسائل دینی جهان معاصر با رویکرد فرهنگی است، افزود: دبیرخانه همایش با رویکردی علمی و در قالب فراخوان، بخشی از مسائل امروز جامعه بشری را در چهار محور در معرض نگاه عالمانه نویسندگان و پژوهشگران حوزه ادیان قرار داد تا رهیافت‌های خود را برای چاره‌اندیشی درباره آنها پیش رو نهند و با رویکردی کاربردی و معطوف به حل آن مسائل از منظر ادیان بیندیشند و برون‌داد آن را در قالب مقاله علمی ارائه نمایند.
 
رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی  با بیان اینکه ما بر این باوریم که جامعه بشری، امروزه برپایه نگرش‌های اومانیستی، گرفتار دردها و مسائل بیشماری است، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین آن‌ها، بی‌معنایی است به صورتی که امروز جهان مدرن شوربختانه از معنا و معنویت تهی شده است.
 
رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی با بیان اینکه بازکردن گفتگوی بین‌الادیانی و به‌رسمیت‌شناختن گفتگو به‌عنوان یک راهبرد، و همگرایی و هم‌افزایی ادیان و پیش رو نهادن تجارب عملی رهبران و نهادهای دینی در سطح جهان، برای مواجهه اصولی با چالش‌های پیش روی جامعه بشری، حائز اهمیت بسیار است، ادامه داد: ما باید با یکدیگر گفتگو کنیم و در یک جبهه متحد برای چالش‌های پیش رو چاره‌اندیشی نماییم.
 
وی بیان کرد: پیشینه تاریخی ما در جهان اسلام و ایران، به‌عنوان یک تجربه موفق در دسترس است و در طول ادوار مختلف اسلامی، گزارش‌های تاریخی بسیاری از گفتگوهای داعیان و متکلمان مسلمان با پیروان سایر ادیان در دوره طولانی خلافت عباسیان، به‌ویژه در زمان مأمون عباسی، در منابع تاریخی درج شده است.

انعکاس در خبرگزاری ها و سایت های خبری:

واحد مرکزی خبر / 1

واحد مرکزی خبر / 2

صدا و سیمای مرکز اصفهان / 1

صدا و سیمای مرکز اصفهان / 2

صدا و سیمای مرکز اصفهان / 3

خبرگزاری فارس / 1

خبرگزاری فارس / 2

خبرگزاری فارس / 3

خبرگزاری فارس / 4

خبرگزاری فارس / 5

خبرگزاری فارس / 6

خبرگزاری تسنیم / 1

خبرگزاری تسنیم / 2

خبرگزاری مهر / 1

خبرگزاری مهر / 2

خبرگزاری مهر / 3

خبرگزاری مهر / 4

خبرگزاری مهر / 5

خبرگزاری مهر / 6

خبرگزاری ایرنا / 1

خبرگزاری ایرنا / 2

خبرگزاری ایرنا / 3

خبرگزاری ایرنا / 4

خبرگزاری ایرنا / 5

خبرگزاری ایرنا / 6

خبرگزاری رسا / 1

خبرگزاری رسا / 2

خبرگزاری رسا / 3

خبرگزاری رسا / 4

خبرگزاری شبستان / 1

خبرگزاری شبستان / 2

خبرگزاری شبستان / 3

خبرگزاری ایسنا / 1

خبرگزاری ایسنا / 2

خبرگزاری ایسنا / 3

خبرگزاری ایسنا / 4

خبرگزاری ایسنا / 5

خبرگزاری ایلنا / 1

خبرگزاری ایلنا / 2

خبرگزاری ایلنا / 3

خبرگزاری ایلنا / 4

خبرگزاری ایلنا / 5

خبرگزاری ایلنا / 6

خبرگزاری برنا

خبرگزاری ابنا

باشگاه خبرنگاران جوان

خبرگزاری ایمنا / 1

خبرگزاری ایمنا / 2

خبرگزاری ایمنا / 3

خبرگزاری ایمنا / 4

رویش نیوز

صاحب نیوز

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *