وی در ادامه افزود: یکی از دانشکده هایی که در مقطع ارشد نیز دانشجو میپذیرد اصفهان است، دانشکده اصفهان در میان دانشکدههای علوم قرآنی کشور دارای رتبه اول است و با قم که دانشکده مرکزی است برابری میکند. در المپیاد رشتههای معارفی 5 نفر از میان 25 شرکت کننده از دانشکده علوم قرآنی بودهاند که دو نفر از 15 رتبه نخست از اصفهان بودند.
حجت الاسلام و المسلمین سجادی خاطرنشان کرد: چهار نفر به عنوان هیأت علمی در دانشگاه مشغول به فعالیت هستند و تا 40 نفر اساتید مدعو در دانشگاه داشتهایم و فعلا این میزان به پایینترین حد رسیده است، استفاده از بهترین اساتید برای تدریس در دانشکده از مهمترین اقداماتی است که به آن توجه شده است.
رئیس دانشکده علوم قرآنی با اشاره به ظرفیتهای بسیار این دانشکده اشاره کرد و گفت: در زمینه تهیه و تدوین پایاننامهها امکان تعاملات بسیار خوبی میان دانشجویان، دانشکده و دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان وجود دارد. اکنون 110 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده علوم قرآنی در حال تحصیل یا در حال تدوین پایاننامه هستند.
وی در ادامه اظهار کرد: نباید همه فعالیتهای دانشجو یا طلبه را خلاصه به نوشتن کرد بلکه باید به استعدادهای مختلف جوانان توجه داشته باشیم و از همه ظرفیتهای آنها استفاده کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سجادی تصریح کرد: با توجه به اینکه دفتر تبلیغات اسلامی تنها نهاد حوزوی است که دارای فعالیت های متنوع اجتماعی و میدانی است برآن شدیم تا برای تعیین موضوع پایان نامه های دانشجویان دانشکده با دفتر وارد تعامل علمی شویم تا پایان نامه های دانشجویان هم کاربردی باشد و در مسیر کمک به حل مسائل و موضوعات جامعه قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالرسول احمدیان رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با اشاره به ضرورت تربیت طلاب و دانشجویان در زمینههای مختلف نظیر معلمی، پژوهشگری، تبلیغ و فعالیتهای فرهنگی، گفت: نباید نگاه ما برای فارغ التحصیلان محدود به تربیت پژوهشگر و نویسنده باشد، بسیاری از طلاب در زمینه فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی استعداد بسیار خوبی دارند و ضرورتی ندارد انتظار داشته باشیم لزوما وارد عرصه پژوهش بشوند.
وی خاطرنشان کرد: قوانینی که تعیین میکنیم و خود را ملزم به اجرای آنها میدانیم آرام آرام به سمتی میرود که خیال میکنیم غیر از این ممکن نیست در حالی که میتوانیم برنامهها و قوانین و اقدامات بسیار سازندهای متفاوت از سیستم آموزشی کنونی طراحی کرد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه ظرفیتهای بسیاری در دفتر تبلیغات اسلامی و دانشکده علوم قرآنی وجود دارد و باید وجوه اشتراک این دو مجموعه بررسی شود، تصریح کرد: باید وجوه اشتراک میان دانشکده علوم قرآنی و دفتر تبلیغات اسلامی با فعالیت علمی استخراج شود تا بتوان از این ظرفیتها به خوبی استفاده کرد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدیان به اهمیت مباحث حوزه خانواده در فعالیتهای علمی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و کلان پروژه پژوهشکده الهیات و خانواده با موضوع کارآمدی و پایداری خانواده اشاره کرد و گفت: ما رشته های دیگر را هم بسیج کردهایم تا در این کلان پروژه یاری رسان باشند و در دل این کلان پروژه پایان نامهها و رسالههای علمی به تصویب و تدوین برسد.
مشاهده در خبرگزاری ایکنا
مشاهده در خبرگزاری حوزه1
مشاهده در خبرگزاری حوزه2
مشاهده در پایگاه خبری ندای اصفهان