عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

دیدار رئیس و اعضای هیأت‌ امنای دفتر تبلیغات اسلامی قم با آیت الله مظاهری

رئیس و اعضای هیأت‌ امنای دفتر تبلیغات اسلامی قم با مرجع عالیقدر حضرت‌‌ آیت‌الله العظمی مظاهری«مدّظلّه‌العالی» دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در ابتدای این دیدار حجت ‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات حوزه، با بر شمردن فعالیت های آن دفتر گفت:  پاسخگوئی به سوالات شرعی با استفاده از ابزار و امکانات به روز در مرکز ملی پاسخگوئی، انتشار بیش از 200 کتاب در بوستان کتاب، اعطای وام بدون کارمزد به بیش از 5000 طلبه، نیرو سازی جهت اعزام مبلغ به خارج از کشور و فعالیت های مشترک با مراکز اهل سنت در زمینه مبارزه با جریانات انحرافی با توجه به عنایت مقام معظم رهبری به این موضوع را از برنامه های برگزار شده در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم می باشد.
در ادامه این دیدار آیت‌الله العظمی مظاهری ضمن ابراز خرسندی فراوان از فعّالیّت‌های مؤثّرِ علمی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، خاطرنشان ساختند: بحمدالله دفتر تبلیغات اسلامی، علاوه بر سابقۀ درخشان، جایگاه مطلوبی در عرصۀ فرهنگ داخلی و بین‌المللی دارد و جایگاه آن در مجموعۀ حوزۀ علمیّه، جایگاه ارزشمند و با اهمیّتی است و به نوعی این دفتر چشم حوزه است.
ایشان فعالیت های دفتر اصفهان را بسیار راضی کننده دانست و تصریح کرد: با توجه به تعامل خوب دفتر اصفهان با حوزه علمیه و اقدامات ارزشمندی که در این مجموعه انجام گرفته است بنده از فعالیت های دفتر اصفهان و آقای ارزانی بسیار راضی هستم و برای حوزه نیز این فعالیت ها چشمگیر و راضی کننده بوده است
حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری با اشاره به حسّاسیت موضوع تبلیغ اسلام و تشیّع، به تشریح برخی از ابعاد و لوازم مؤثّر در تبلیغ پرداخته و افزودند: امروزه تبلیغ در کشورهای غربی و نیز تبلیغ در کشورها و مناطقی که اهل سنّت در آن سکونت دارند، از حسّاسیت ویژه و ظرافت خاصّی برخوردار است و متصدیان امر و دست‌اندرکارانِ اعزام مبلّغین لازم است نسبت به حسّاسیت و ظرافت این موضوع واقف باشند و در اعزام مبلّغین، دقّت لازم را به کار گیرند.
ایشان با تأکید بر آنکه مبلّغان اسلام و تشیّع باید به سه سلاح علم، تقوی و عقلانیّت مجهّز باشند، تصریح کردند: مبلّغین اعزامی به کشورهای غربی باید با بهره‌گیری از این سه سلاح، جوانانی دین‌دار و معتقد به اسلام و تشیّع تربیت کنند و با به کارگیری استدلال به همراه تدبیر و عقلانیت، پاسخ سؤالات و شبهات را بدهند.
حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری تبلیغ در مناطق سنّی‌نشین را حسّاس‌ترین نوع تبلیغ در شرایط فعلی دانسته و اظهار داشتند: مبلّغ مذهب حقّۀ تشیّع، باید از هرگونه تندروی پرهیز کند و مراقب باشد که سخنان یا رفتار او باعث تحریک احساسات یا اهانت به مقدّسات پیروان سایر مذاهب اسلامی نشود.
حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری به ضرورت اجرای روش تقیّۀ‌مدارایی در امر تبلیغ تأکید کرده و خاطرنشان ساختند: روش ائمّۀ‌طاهرین«علیهم‌السّلام» در ترویج اسلام و تشیّع و تبلیغ دین، تقیّۀ‌مدارایی بوده است و مبلّغان گرامی باید با پیروی از روش ایشان، ضمن ترویج دین و مذهب، اسرار تشیّع را حفظ نمایند.
ایشان اختلاف و تفرقه بین مسلمانان را بزرگ‌ترین خطر تهدیدکننده برای اسلام و مسلمین برشمره و تصریح کردند: نتیجۀ تندروی‌های بی‌جا و گفتار و کردار تفرقه‌افکن و تنش‌آفرین، پیدایش گروه‌های تکفیری و انحرافی نظیر القاعده و سلفیّون است که امروزه خسارات عظیمی بر پیکر دنیای اسلام وارد ساخته‌اند.
حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری در این زمینه افزودند: تحریک احساسات پیروان سایر مذاهب و اهانت به مقدّسات آنان، حاصلی جز قتل عام شیعیان به دست گروه‌های تکفیری ندارد و این، خسارت بزرگی برای تشیّع محسوب می‌شود.

برای مشاهده گزارش تصویری جلسه اینجا کلیک کنید.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *