عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

بشارت در كلام مبلغان بايد بر انذار غلبه داشته باشد

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: مطابق آيات قرآن بشارت در كلام مبلغان بايد بر انذار غلبه داشته باشد و اين چيزي است كه خلاف آن را در سخنراني‌ها روحانيون شاهد هستيم.

به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمين سعيد روستا آزاد ظهر امروز در مراسم اعطاي اعتبارنامه مهارت‌هاي تبليغ تخصصي كه با حضور آيت‌الله طباطبايي‌نژاد امام جمعه اصفهان برگزار شد، اظهار كرد: اگر تبليغ تخصصي در گذشته يك فضيلت براي مبلغ محسوب مي‌شد در جهان امروز با توجه به گستره شبهات، گرايشات و احساسات ضرورتي اجتناب ناپذير است چرا كه تبليغ عمومي در بسياري از حوزه‌ها، ديگر كارايي لازم را ندارد.
وي افزود: با توجه به گسترش فرقه‌هاي انحرافي در سال‌هاي اخير و نياز به مقابله با تبليغات اين مذاهب انحرافي دفتر تبليغات اسلامي راهبرد اصلي خود در طول اين سال‌ها را تبليغ تخصصي قرار داده است.
معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم تأكيد كرد: دفتر تبليغات اسلامي در تمام استان‌ها و شهرهاي كشور كه وهابيت، بهاييت، عرفان‌هاي نوظور نمود داشته است و دوره‌هاي آشنايي با اين فرق را در قالب دوره‌هاي كوتاه مدت «مرزباني از مكتب اهل‌بيت» براي ائمه جمعه، مسئولان نمايندگي ولي‌فقيه در سپاه، ارتش، نيروي انتظامي و مبلغان مستقر در اين مناطق برگزار كرده است و اين دوره‌ها ادامه دارد.
وي ادامه داد: يكي از آسيب‌ها تبليغي در گذشته گرايش شيعيان به مرام اهل سنت در نقاطي محرومي مانند سنندج به دليل كمبود روحاني و تبليغات بود كه اكنون با تجهيز اين نقاط به مساجد شيعه و طرح ملاهاي ملي(ملبغان) اين روند به صورت گرايش اهل سنت به مذهب شيعه تغيير كرده و نور اهل‌بيت بر دل مولوي‌هاي اهل سنت نيز تابيده و اكنون خود به بهترين مبلغان مكتب اهل‌بيت تبديل شده‌اند.
حجت الاسلام والمسلمين روستا آزاد با بيان اينكه يكي از مهم‌ترين آسيب‌هاي منبرهاي سنتي خالي بودن آنها از نور قرآن است، تاكيد كرد: در قرآن كريم خداوند به پيامبر مي‌فرمايد تو بشير و نذير هستي و اين دو تعبير در كنار هم 8 بار در قرآن آمده است كه در شش مورد آن بشير بر نذير مقدم است.
وي با بيان اينكه مبشر و نذير چهار بار در قرآن آمده كه در هر چهار بار مبشر بر نذير مقدم است، تاكيد كرد: همچنين خداوند در قرآن از سويي خطاب به پيامبر مي‌فرمايد كه ما تو را به عنوان رحمتي براي جهانيان فرستاديم و از سويي مي‌فرمايد تو را مبشر و نذير قرار داديم كه به گفته مفسران به اين معناست كه تمام وجهه تبليغ مبلغ بايد رحمت براي مستمعان باشد.
معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم ادامه داد: مطابق آيات قرآني زماني كه انذار مطرح مي‌شود باز هم بايد بشارت بر انذار غلبه داشته باشد.
وي با انتقاد از اينكه بسياري از سخنراني‌هاي روحانيون سرشار از انذار است كه خلاف حرف قرآن است، گفت: اين موضوع به دليل خالي بودن منبرهاي ما از تعاليم قرآني رخ مي‌دهد، چيزي كه حجت‌الاسلام قرائتي بارها و بارها بر آن تاكيد كرده‌اند و خواستار استفاده از نورانيت قرآن در سخنراني‌هاي روحانيون هستند.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *