به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین جانثاری با اشاره به روایتی از پیامبر (ص) بیان کرد: در روایتی آمده است دختری خدمت پیامبر (ص) رسید و گفت پدرم مرا به تزویج کرده که من دوست ندارم، پیامبر (ص) فرمودند که تو مخیر هستی قبول کنی یا رد کنی.
وی افزود:جواب پیامبر(ص) نشان از تاکید ایشان به عدم اجبار برای ازدواج است که یکی از دلایل طلاق به شمار می آید و می توان با مخیر گذاشتن زوجین در انتخاب البته با جلب نظر پدر و مادر از طلاق پیشگیری کرد.
استاد حوزه علمیه اصفهان تعیین حکمین را راهکار قرآنی جلوگیری از طلاق برشمرد و تصریح کرد: در آیه 35 سوره نسا خداوند فرموده اگر اختلاف زن و شوهر بالا گرفت یک راه حل موثر این است که یک شخص عاقل و باتجربه از طرف خانواده زن و یک شخص عاقل و با تجربه از طرف خانواده مرد بعنوان حکمین اختلافات زن و شوهر را بررسی کنند و سعی در اصلاح و آشتی بین آن ها کنند.
وی اضافه کرد: این دو حکم باید ضمن صحبت با زن و شوهر علت و سبب اختلاف آن ها را پیدا کنند و با درایت و تجربه ای که دارند مشخص کنند که کدام علت اختلاف واقعی و کدام بی جهت است تا بتوانند با پیشنهادهای مناسب زمینه اختلافات را از بین ببرند.
حجت الاسلام جانثاری با اشاره به نکات موجود در آیه تاکید کرد: با توجه به آیه مذکور هدف حکمین باید اصلاح بین زن و شوهر باشد و در اختلافات جزئی نیز نباید وارد شوند.