عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

استاد حوزه علمیه اصفهان:حضرت زینب زینت پدر بزرگوارشان بودند

استاد حوزه علمیه اصفهان گفت: با توجه به نام حضرت زینب (س) که خداوند برایشان در نظر گرفته است به حق،ایشان زینت پدر بزرگوارشان حضرت علی(ع) می باشند.

حجت الاسلام نقیه استاد حوزه علمیه اصفهان با اشاره به ولایت تکوینی حضرت زینب (س) گفت: عبادت و اطاعت خدا، حضرت زینب (س) را از مصادیق روشن و بارز این حدیث قدسی قرارداده بود که خداوندمتعال‏می‏فرماید :ابن آدم، انا اقول للشی‏ء کن فیکون،اطعنی فیما امرتک اجعلک تقول للشی‏ء کن فیکون؛ای فرزند آدم! من به هر چه بگویمباش، موجود می‏شود، در آنچه به تو دستور داده‏ام از من اطاعت کن تا ترا آنگونه قراردهم که هرچیز بگویی باش، موجود شود .

وی افزود: حضرت زینب (س) بر اثر عبادت و اطاعتخدا به مقامی رسیده بود که از ولایت تکوینی برخوردار بود و روایت شده که آن حضرت پیشاز سخنرانی خود در کوفه به مردم اشاره کرد و با آن اشاره ایشان نفس‏ها در سینه‏ها حبس شد وزنگ‏ها از صدا باز ایستاد.

استاد حوزه علمیه با توجه به نام حضرت زینب (س) ایشان را زینت پدر بزرگوارشان حضرت علی(ع) دانست  و تصریح کرد:زینب کبرا (س) یکی از محدثان و راویان حدیث به شمار می‏آید چنانکه در سنین‏کودکی، در حالی که بیش از پنج یا شش سال از عمرشان نمی‏گذشت، خطبه مادرشان حضرت زهرا (س) را با آن مضامین بسیار بلند و عالی شنیدند و پس از آن برای دیگران نقل می‏کنند.
وی اضافه کرد: عبدالله‏بن‏عباس، شاگرد برجسته حضرت علی (ع) و مفسر قرآن کریم، خطبه فدک حضرت زهرا (س) را از آن بزرگوار نقل می‏کند و از آن بانوی بزرگ با عنوان «عقیلتنا؛ عاقل و دانای ما»یاد می‏کند.

حجت الاسلام نقیهفصاحت و بلاغت را از صفات آن حضرت برشمرد و خاطرنشان کرد: کلمات و فرمایشات گهربار آن حضرت در خطبه هایى که از آن حضرت روایت شده، خود قوی ترین دلیل بر کمال فصاحت و بلاغت آن بانوى بزرگوار می باشد.

وی در پایان بیان کرد:در کمال ایشان همین بس که امام سجاد علیهالسّلام در حق ایشان فرمودند: اَنْتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَیرَ مُعَلَّمَة وَ فَهِمَةٌ غَیرَ مُفَهَّمَة یعنى اى عمّه! شما الحمد للّه بانوى دانشمندى هستید که تعلیم ندیده، و بانوى فهمیده اى هستى که بشرى تو را تفهیم ننموده است.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *