حجت الاسلام و المسلمین حبیب رضا ارزانی روز پنجشنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز اصفهان به ظرفیت و حساسیت بالای رسانه در جهان اشاره کرد و افزود: برخی اخبار به واسطه پرداختن رسانه ها بزرگ تر از حد واقعی جلوه می کند و برخی دیگر نیز به دلیل پوشش ناقص اخبار جلوه ای پیدا نمی کند.
این کارشناس فرهنگی با یادآوری تخصص گرایی در این عرصه اظهار کرد: باید در این زمینه با علم به کار و درک شرایط داخلی و خارجی کشور به انتشار یک خبر بپردازیم.
به گفته این مبلغ بین المللی، در برخی شرایط انتشار اخبار باعث نگرانی و برهم زدن آرامش افراد می شود که باید از انتشار این گونه اخبار در جامعه جلوگیری شود.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان در این دیدار فعالیت چهار معاونت پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی، آموزشی و منابع انسانی این دفتر را تشریح کرد.
حجت الاسلام والمسلمین ارزانی همچنین اظهار کرد: در سالهای اخیر با گسترش فعالیت معاونت پژوهشی، این معاونت به مرکز مطالعات اسلامی ارتقا پیدا کرده است.
وی افزود: این مرکز دارای چهار گروه پژوهشی، اخلاق، ادیان، فلسفه و کلام و فقه و حقوق است و تاکنون تولیدات بسیار خوبی داشته است.
استاد دانشگاه اصفهان در عین حال از خلاء کارهای پژوهشی با کیفیت بالا اظهار نگرانی کرد و گفت: امیدوارم با افزایش چنین مراکزی شاهد آثار پژوهشی فاخر در استان و کشور باشیم.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، تخصصی کردن فعالیت های تبلیغی در زمینه های کلام و عقاید، مشاوره، کودک و نوجوان، وعظ و خطابه و همچنین مهندسی تبلیغات دینی را از مهمترین اقدامات دفتر تبلیغات در سالهای اخیر برشمرد.
وی گفت: معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در راستای فراهم ساختن فرصت تحصیلات تکمیلی برای طلاب اقدام به دایر کردن دوره های کارشناسی ارشد رشته های علوم حدیث با همکاری دانشگاه علوم و حدیث قم کرده است.
استاد حوزه علمیه اصفهان همچنین از اخذ مجوز برای راه اندازی مرکز آموزش های عالی حوزوی علامه مجلسی خبر داد و گفت: از دیگر برنامه های این معاونت آموزش پنج زبان چینی، اسپانیایی، فرانسوی، عربی و انگلیسی به طلاب حوزه علمیه اصفهان است.
به گفته حجت الاسلام ارزانی، برخی از این آموزش ها بویژه آموزش زبان چینی در کشور بی نظیر است.
وی به فعالیت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در اصفهان و قم اشاره کرد و گفت: این مرکز در پاسخگویی تلفنی، مکتوب و مجازی با بهره گیری بیش از ۳۵۰ نفر کارشناس متخصص پاسخگوی شبهات و سوولات دینی مردم است.
رییس دبیرخانه ادیان توحیدی همچنین با اشاره به راه اندازی این دبیرخانه از سال ۸۹ در استان اصفهان گفت: این دبیرخانه با هدف ایجاد همبستگی، اتحاد و همدلی میان ادیان توحیدی زرتشتی، یهودی، مسیحی و اسلامی ایجاد شده و تاکنون دستاوردهای خوبی داشته است.
حجت الاسلام ارزانی با اشاره به جایگاه ادیان در کشور ایران گفت: اوضاع پیروان ادیان مختلف نسبت به سالهای قبل از انقلاب در کشور ما بسیار بهتر شده است که حتی در بسیاری از کشورهای داعیه دار چنین مباحثی وجود ندارد.
نماینده فرهنگی و تبلیغی جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف اظهار کرد: در رژیم گذشته ادیان توحیدی مانند امروز آزادی بیان نداشتند و حتی از حق آموزش زبان خود محروم بودند ولی امروزه به برکت انقلاب اسلامی ایران این امکان برای پیروان ادیان فراهم شده است.
وی همچنین در دیدار از سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز اصفهان، عملکرد ایرنا را مطلوب بیان کرد و گفت: رویکرد این رسانه خبری در انتشار صحیح، سریع و دقیق اخبار جای تحسین دارد.
رییس خبرگزاری جمهوری مرکز اصفهان نیز در این دیدار به روند تولید و انتشار خبر اشاره کرد و گفت: این مرکز برای همکاری با دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان آمادگی دارد.
مهدی کیان افزود: مرکز پژوهش های حوزه علمیه می تواند از ظرفیت بالای ایرنای مرکز اصفهان برای تولیدات فرهنگی و دینی استفاده کند.