عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

برای کنترل رفتار انسان ها، چاره ای جز دین نیست

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه با عقل و شناخت خوبی ها و بدی ها فقط می توان برای اداره جامعه، قانون وضع کرد گفت: برای کنترل رفتار انسان ها در خلوت، چاره ای جز دین نیست چراکه دین یک برافروختگی درونی در انسان ایجاد می کند و می گوید که خدایی وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ارزانی در آیین افتتاحیه طرح ولایت استانی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: طرح ولایت از جمله طرح هایی است که می توان به عنوان یک طرح بی نظیر در کادرسازی برای انقلاب اسلامی به شمار آورد.
وی افزود : طرح هایی همچون  طرح ولایت می تواند کمبود نیروی متخصص و نخبه را که در دهه دوم انقلاب ما با آن مواجه شدیم را جبران کند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تربیت نخبه، کادر و متخصص را بسیار مهم عنوان کرد و افزود: چهار نیاز برای بشر مطرح شده است که نیازهای زیستی-بیولوژیکی، عقلی، روحی روانی و نیازهای معنوی را شامل می شود.
وی تصریح کرد: نیازهای روحی و روانی انسان در این دنیا پاسخ داده می شود اما پاسخ به نیازهای معنوی در جایی دیگر صورت می گیرد چراکه این نیاز در ارتباط با کارهای دنیوی اما مرتبط با عالم بالا است.
رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی در ادامه از ضرورت نیاز یک جامعه به دین گفت و درباره تقسیم بندی های موجود در جهان چنین بیان کرد: دین از لحاظ صاحب نظران غربی دارای دو دسته است یکی دین های الهی و دیگر دین های بشری اما این تقسیم بندی در کشورهای اسلامی و از نظر فقهای اسلامی ما به گونه ای دیگر است.
وی افزود: دین از نظر ما بر دو قسم یکی دین های الهی که متصل به وحی الهی بوده و دیگر آیین هایی است که ساخته تفکر بشری است که فقها اصلا جزء دین نمی دانند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه نیاز به دین در سه عرصه فردی، اجتماعی و سعادت اخروی بشر بررسی می شود، گفت: برای اداره فرد و جامعه ممکن است بتوان به دور از دین، از تجربه استفاده کرد ولی هیچ فرد، مکتب و تجربه ای نمی تواند مدعی شود که توانایی تامین سعادت اخروی انسان را دارد.
وی با بیان اینکه آنچه آتش را بر حضرت ابراهیم (ع) سرد کرد، نیرویی فراتر از عقل است و با آن قابل درک نمی باشد، تصریح کرد: متاسفانه دنیا بر پایه دین نمی چرخد بلکه آنچه دنیای ما را اداره می کند، عقل و تجربه است؛ گرچه عقل قادر به شناخت اصول کلی خوبی ها و بدی هاست ولی در مسائل جزئی به خطا می رود.
حجت‌الاسلام ارزانی با تاکید بر اینکه گاهی عقل در انتخاب دچار تردید می شود و در همه جا قادر به تصمیم گیری صحیح نیست، اظهار داشت: با عقل و شناخت خوبی ها و بدی ها می توان برای اداره جامعه، قانون وضع کرد اما برای کنترل رفتار انسان ها در خلوت، چاره ای جز دین نیست چراکه دین یک برافروختگی درونی در انسان ایجاد می کند و می گوید که خدایی وجود دارد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *