عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

شهید بهشتی یکی از معماران بزرگ تجدید بنای تفکر انقلابی و تشکیلاتی انقلاب اسلامی ایران است

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان شهید مظلوم دکتر بهشتی را یکی از معماران بزرگ تجدید بنای تفکر انقلابی و تشکیلاتی انقلاب اسلامی ایران به شمار آورد و تصریح کرد: شهید بشتی در زیر لوای رهبری امام امت به هدایت انقلاب پرداخت و آن را از انحراف و انزوا یا توقف و رکود محفوظ داشت.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان،حجت ا لاسلام والمسلمین دکتر ارزانی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان پیرامون شخصیت والای این شهید بزرگوار گفت: شهید بهشتی انسان جامع و وارسته ای بود که به آموختن اکتفا نکرد، بلکه عمل کردن را سرلوحه کار خویش و لازمه آموختن قرار داد و قله های کمال را با دو بال علم و عمل فتح کرد و موفقیت او نیز مرهون هماهنگی بین این دو مهم بود.
وی افزود: تواضع، حق پذیری ، بردباری، نظم و انضباط از جمله مولفه های برجسته شخصیتی این عالم ژرف اندیش بود و می توان گفت ایشان در تمامی عمر باعزتشان الگوی یک انسان کامل را به نمایش گذاشتند.
حجت الاسلام ارزانی به نقش آفرینی شهید بهشتی در ساماندهی جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: علی رغم اینکه شهید بهشتی از بدو آغاز جمهوری اسلامی کمتر از 3 سال از عمر این نظام اسلامی را درک کرد اما در این دوره کوتاه نقش بی بدیلی در عرصه های گوناگون ایفا کردند که اساس و پایه های ایران اسلامی را تشکیل می دهد.
وی اضافه کرد:از جمله اقدامات ایشان که تاثیر بسزائی در پایه و اساس جمهوری اسلامی داشت تدبیر ایشان در مدیریت جلسات تدوین قانون اساسی بود به شکلی که با نبوغ خود توانست خرد جمعی را به سمتی هدایت کند تا در بند بند این قانون ارزشهای اسلامی، استقلال ملی، ولایت فقیه و استبداد ستیزی را نهادینه کند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان شهید مظلوم دکتر بهشتی را یکی از معماران بزرگ تجدید بنای تفکر انقلابی و تشکیلاتی انقلاب اسلامی ایران به شمار آورد و تصریح کرد: شهید بشتی در زیر لوای رهبری امام امت به هدایت انقلاب پرداخت و آن را از انحراف و انزوا یا توقف و رکود محفوظ داشت و سرانجام در همین راه خون پاکش برای تداوم بخشیدن به انقلاب و رسوا کردن چهره اهریمنان و منافقان، بر زمین ریخت و روح پاکش به آسمان پرواز کرد.
وی با اشاره به اندیشه های راهبردی ایشان برای طلاب و روحانیون یادآور شد: دکتر بهشتی که از مبلغان و مدافعان اسلام ناب بود، با توجه به فعالیت های فراوان، سه زبان عربى، انگلیسی و آلمانی را فرا گرفت و همواره طلاب را به یاد گرفتن زبان تشویق و ترغیب می کرد و خودش نیز زبان انگلیسی درس می داد تا روحانیان علاوه بر آشنایی با زبان، با جوامع و فرهنگ های مختلف آشنا گردند و بهتر بتوانند اسلام را به دنیا معرفی کنند.
حجت الاسلام ارزانی در پایان اندیشه و مشی سیاسی و اجتماعی شهید مظلوم بهشتی را ناشی از ایدئولوژی اسلامی و نحوه برداشت او از تعالیم اسلام دانست و گفت:ایشان را باید یک عالم اسلام شناس و یک مصلح روحانی دانست که به شیوه صددرصد اسلامی و بدون دنباله روی از غرب یا التقاط میان اسلام و شیوه های غربى، طالب اصلاح جامعه بود و می اندیشید که اسلام، هم دین است و هم دولت؛ هم ایدئولوژی است و هم نظام حکومت؛ هم دین است و هم زندگى.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *