عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان: محوریت مساجد در جامعه اسلامی باید احیا شود

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: محوریت مساجد در جامعه اسلامی برای برون رفت از دغدغه های فرهنگی اجتماعی و دینی معاصر باید احیا شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و عضو شورای عالی امور مساجد استان اصفهان در جمع ائمه جماعات منطقه 14 با بیان اینکه محوریت مساجد یکی از دغدغه های اصلی در حوزه تبلیغ دین است گفت: مساجد دارای بالاترین ظرفیت برای تبلیغ و ترویج دین هستند که متاسفانه در طول زمان با کم رنگ تر شدن کارهای فرهنگی اجتماعی در مساجد و فاصله گرفتن از آن به درستی از این ظرفیت استفاده نمی شود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با برشمردن ظرفیت های موجود در مساجد اظهار داشت: حضور گسترده مردم، اقامه نمازجماعت، همبستگی مومنان، تشکیل جامعه دینی و امر به معروف و نهی از منکر از جمله ظرفیت های موجود در مساجد هستند که از آن ها استفاده صحیح نمی شود.
عضو شورای عالی امور مساجد با اشاره به اینکه محور قرار دادن مساجد در فعالیت های سیاسی قبل از انقلاب کمک قابل توجهی به پیروزی نظام اسلامی بر نظام سلطه و کفر داشت، اضافه کرد: بعد از پیروزی انقلاب اکثر فعالیت های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی با محوریت مساجد انجام می گرفت و اقشار مختلف جامعه همچون نخبگان فرهنگی همراه با مردم فعالیت های تاثیرگزاری در مساجد داشتند که منجر به ارتقا فرهنگ جامعه بر مبنای اسلام و قرآن بود و نقش های ماندگاری در تداوم جامعه اسلامی ایفا می کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ارزانی با ابراز تاسف از برنامه ریزی نادرست فرهنگی که منجر به فاصله گرفتن مساجد از کارهای فرهنگی در زمان معاصر شده است بیان کرد: در جمهوری اسلامی باید تمامی راس پیکان برنامه ریزی های کلان خصوصا برنامه های فرهنگی به سمت دین باشد که از مصادیق آن می توان به پر رنگ کردن امور فرهنگی در مساجد اشاره کرد.
وی افزود: متاسفانه امروزه تشکیل مراکز فرهنگی خارج از مساجد و سوق دادن امور فرهنگی به مراکز فرهنگی هنری منجر به دوری برخی نخبگان فرهنگی از مساجد شده است که ضررهای آن در بدنه جامعه مشهود است که از آن جمله می توان به دور شدن فضای فرهنگی جامعه از اسلام و آموزه های دینی اشاره کرد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *