عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

مجمع بزرگ مبلغان ماه مبارك رمضان دفتر تبليغات اسلامي اصفهان برگزار شد

حضرت آيت الله سيد ابوالحسن مهدوي، عضو مجلس خبرگان رهبري: دوري از خشيت غير الهي و ساده گويي دو عامل كيفي تبليغ هستند.

حضرت آيت الله سيد ابوالحسن مهدوي در جمع مبلغان ماه مبارك رمضان دفتر تبليغات اسلامي اصفهان كه در حسينيه جواد الائمه(عليه السلام) اصفهان برگزار شد، دوري از خشيت غير الهي و ساده گويي را دو عامل كيفي تبليغ دانست.
به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، آيت الله مهدوي، عضو خبرگان رهبري در جمع مبلغان ماه مبارك رمضان با ذكر روايتي از اميرالمومنين(عليه السلام) كه «رمضان نگوييد، بگوييد شهر رمضان، آنگونه كه خداي متعال فرموده و شما نمي دانيد رمضان چيست؟ و اگر كسي گفت رمضان، بايد كفاره بدهد و كفاره آن صدقه و روزه گرفتن است» اظهار داشت: بزرگان ما اين گونه احترام اين ماه را گذارده اند. وي افزود: ماه رمضان ماهي است كه انسان مي تواند تقرب به خدا پيدا كند و بزرگان دين از اين ماه بسيار بهره ها برده ا ند. وي خطاب به مبلغين گفت: شما عزيزان در فرصت تبليغ به خوبي مي توانيد، به خود سازي خود بپردازيد.
حضرت آيت الله مهدوي با بيان اين كه خداوند غني به ذات است و نيازي به بندگانش ندارد، به اهميت ادعيه وارد شده در ماه مبارك رمضان اشاره كرد، و بيان داشت: حقيقتاً برخي جملات و دعاهاي وارده ماه مبارك رمضان نظير ندارند؛ وي افزود: دعا و روايت مي تواند، مفسر قرآن باشد، ولي ما از ادعيه فقط به عنوان مناجات استفاده مي كنيم. بايد از اين هديه‌هاي اهل بيت كمال استفاده برده شود.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه يكي از نتايج روزه داري گرسنگي است، گفت: گرسنگي حقيقتاً تاثير به سزايي هم براي جسم و روح انسان و هم براي دنيا و آخرت انسان دارد. وي صفاي دل، تواضع، شكست شهوت، كم خوابي، توسعه وقت، سلامتي جسم، تمكن مالي، آزادي فكر، توانايي در رسيدن به عالي ترين درجه ايمان كه همان يقين است و دستيابي به حالات معنوي را از بركات گرسنگي برشمرد.
حضرت آيت الله مهدوي در بخش ديگري از سخنانش به كيفيت و نحوه پرداختن به امر مقدس تبليغ دين اشاره كرد و گفت: ساده گويي و دوري از خشيت غير الهي دو عامل كيفي تبليغ هستند كه مبلغان بايد آن را سرلوحه كار خود قرار دهند. وي در اين خصوص اظهار داشت: مبلغ سرمايه اش خشيت الهي است از اينرو نبايد مطلبي را بيان كند، صرفاً براي اينكه كه شنوندگان خواهان شنيدن آن هستند، بلكه بايد خاطر جماعت را براي رضايت الهي خشنود كند.
اين استاد برجسته حوزه علميه اصفهان پرداختن به احكام اعتقادي و واجبات همچون نماز، اخلاق عملي و نظري شامل بحث سخاوت، رفتار صحيح با والدين و در نهايت اعتقادات را از وظايف اصلي مبلغين در ايام تبليغي ذكر كرد.
امام جمعه موقت اصفهان با بيان اينكه يكي از بركات ماه مبارك رمضان رحمت الهي است كه انسان در آن مي تواند به خدا نزديكتر شود، به اهميت توسل به ائمه اطهار در اين ايام اشاره كرد و گفت: اهل بيت (عليهم السلام) هم مقصد ما و هم واسطه ما هستند و مگر ما مي توانيم بدون ائمه اطهار(ع) كاري را از پيش ببريم؟ انسان براي رسيدن به كمال محتاج به اهل بيت(ع) است.
آيت الله مهدوي در ادامه سخنانش در جمع مبلغين ماه مبارك رمضان دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، به بيان هدف تبليغ پرداخت و گفت: هدف اصلي تبليغ قيام در راه خداست، كه در اين صورت ما بايد بدانيم كه ارزش كارمان بسيار زياد است، از اينرو عزيزان مبلغين به اين نكته توجه داشته باشند كه خود را بايد براي خداوند اخلص كنند، كه اين مقوله با كلمه خالص كه در آن فاعل كار انتظار دريافت عوضي را دارد فرق مي‌كند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اين كه ماه رمضان، ماه قرآن است به مبلغان توصيه كرد كه مردم را تشويق كنند حداقل به يك ختم قرآن در اين ماه بپردازند و جوانان را به حفظ قرآن ترغيب كنند.
حضرت آيت الله مهدوي در پايان توصيه كرد: در شب‌هاي قدر بايد زمان كمتري به افطار اختصاص داده و در عوض بايد توجه خود را به خداوند افزايش دهيم.
وي با اشاره به فضاي سياسي موجود در دنيا تاكيد كرد: مبلغان ديني در ماه مبارك رمضان براي شناخت بهتر نوجوانان و جوانان در مورد ولايت ‌فقيه و جمهوري اسلامي مطالبي بيان كنند.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *