وی افزود: واژه «رَابِطُوا» بکار رفته در این آیه در لغت عربی به معنای مرزبانی و نگهبانی است گرچه عده ای به روابط و ارتباطات تعبیر میکنند.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: یکی از اموری که باعث رستگاری جامعه می شود، مرزبانی است، این مرزبانی در عرصه اعتقادی و معنویت هم اهمیت ویژه دارد و باید بازبینی کنیم که در این یک دهه اخیر در زمینه مرزبانی اعتقادی چه اتفاقاتی صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: یکی از بسترهایی که ویروس فرق انحرافی و ضاله در آن رشد و نمو پیدا می کند، بستر ناآگاهی جامعه است.
حجت الاسلام و المسلمین اهتمام تأکید کرد: توسعه دانایی در مقابل جهالت، مانع از گسترش مباحث فرق ضاله و انحرافی در جامعه می شود، بنابراین تربیت مربیان ومبلغان تخصصی در زمینه فرق و ادیان به منظور پاسخگویی لازمه شرایط امروز است.
وی یادآور شد: تشکیلاتی عمل کردن در حوزه فرق و ادیان، لازمه پیوست اقتصادی و حمایتی از برنامه فرهنگی و تبلیغی است، رویکرد رسانه ای در عرصه فرق و ادیان نیز بسیار مهم است.
حجت الاسلام اهتمام ابراز کرد: پیشنهاد می شود که طلاب حاضر در عرصه فرق و ادیان حتما پرونده تبلیغی خود را در دفتر تبلیغات اسلامی فعال نمایند تا کشور بتوانند از تخصص طلاب متخصص فرق و ادیان اصفهان بهره ببرد، چرا که ما معتقدیم آموزشی که منجر به اقدام و اعزام نشود، قطعا منجر به فراموشی مطالب می شود.
لازم به ذکر است، دوره تربیت کارشناس پلی کلینیک فرق و ادیان با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه ی علمیه قم، معاونت تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان و سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان در حال برگزار است.