به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، حجت الاسلام و المسلمين امير ارزاني گفت: هر كس جامع كمالات باشد محبوب دلها نيز هست و پيامبر اكرم(ص) كه خود محبوب عالميان و خوبان و پاكان است، عاشق شيداي علي است، چرا كه به تصريح آيه مباهله، علي جان پيامبر(ص) است، به همين جهت بارها پيامبر اكرم(ص) مي فرمود: هركس علي(عليه السلام) را دوست بدارد، به من محبت ورزيده است. و در جاي ديگر فرمود: اي علي دوستدار تو دوست من و دشمن تو دشمن من است.
وي افزود: شخصي از پيامبر اكرم پرسيد اي رسول خدا علي را دوست مي داري؟ فرمود: مگر نمي داني كه علي از من و من از اويم. آيا كسي جان شيرين و پاره تنش را دوست نمي دارد؟ مناقب از رسول خدا نقل مي كند كه آن حضرت فرمود به راستي خداي عزيز و جليل مرا امر كرده است به دوستي چهار نفر از اصحاب، و خبر داد مرا كه خداوند نيز آنها را دوست مي دارد؛ گفتم اي رسول خدا آنها كيستند؟ پس هر يكي از ما دوست داريم كه يكي از آنان باشيم پس فرمود: آگاه باشيد علي از آنهاست، سپس سكوت كرد، دوباره فرمود : به راستي علي از آنهاست و سكوت كرد.
مدير اجرايي دبيرخانه مهندسي تبليغات ديني اصفهان بيان كرد: هنگامي كه رسول خدا(صلي الله عليه و آله و سلم) به حالت احتضار در آمد فرمود: محبوب من را بخوانيد.پس رفتند سراغ امام علي، وقتي كه پيغمبر حضرت علي را ديدند او را محكم به سينه چسبانيدند آنگاه در گوش آن حضرت هزار حديث بيان فرمود كه هر حديثي راهگشاي هزار حديث بود.
حجت الاسلام والمسلمين امير ارزاني افزود: از ابن عباس نقل شده است كه پيامبر اكرم فرمود: علي نسبت به من مانند سر است نسبت به بدن. صد البته كه محبت هاي پيامبر اكرم به علي صرف محبت عاطفي نيست، بلكه بر اساس لياقت ها و كمالاتي است كه مولا علي دارا مي باشد كه به نمونه هايي از كمالات و فضائل آن حضرت از زبان خود پيامبر اكرم اشاره شده است.
وي ضمن اشاره به شخصيت علي از نگاه و در كلام برخي از انديشمندان غير مسلمان بيان داشت: حضرت علي عليه السلام شخصيتي بزرگ و بي بديل است كه در طول تاريخ همواره مورد مدح و ستايش بزرگان قرار گرفته و حتي كساني كه به امامت علي باور ندارند نيز او را در نوع خود يگانه و بي نظير مي دانند؛ آنجا كه شخصيت هاي غير مسلمان نظير جبران خليل جبران كه از علماي بزرگ مسيحيت، مرد هنر و صاحب ذوق بديعي است، لب به ستايش علي گشوده و چنين مي گويد: به عقيده ام علي بن ابيطالب (پس از پيامبر)نخستين مرد از قوم عرب است كه وجودش، همه فضائل كامل بودن را در قوم خويش دميد و آهنگ آن را به گوش مردمي رسانيد كه پيش از آن مانند آن را نشنيده بودند و در بين تاريكي هاي جاهليت از روش روشن او متحير ماندند؛ پس كسي كه طريق علي را پسنديد به فطرت سليم بازگشت و آن كه از باب خصومت وارد شد، جاهليت را ترجيح داد. جبران معتقد بود كه: دو طايفه شيفته روش علي بودند، يكي خردمندان پاك دل و ديگري نيكو سرشتان با ذوق، علي بن ابيطالب شهيد عظمت خويش گشت او از دنيا رفت در حالي كه نماز بر زبانش جاري و دلش از شوق خدا لبريز بود. مردم عرب،حقيقت مقام او را درك نكردند تا گروهي از مردم كشور همسايه آنها (ايران) برخاسته، اين گوهر گرانبها را از سنگ تشخيص داده و او را شناختند.
حجت الاسلام و المسلمين ارزاني با اشاره به شهادت امام علي(عليه السلام) در روز بيست و يكم ماه مبارك رمضانف خاطر نشان كرد، اميرالمومنين(عليه السلام) جامع همه ارزش هاي اسلامي، ديني و اخلاقي هستند، و اين ويژگي ايشان نه تنها در ميان شيعيان كه در نزد بسياري از دانشمندان و متفكران جهان نيز پذيرفته شده است.