عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

جايگاه علمي حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) اعجاب برانگيز است

يكي از ابعاد مغفول در شخصيت فاطمه زهرا (عليها السلام)، مقام علمي آن حضرت است كه گفتني هاي فراوان دارد.

حجت الاسلام والمسلمين علي اكبر صافي، معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي، شعبه اصفهان با اشاره به جايگاه علمي فاطمه زهرا (سلام الله عليها) گفت: يكي از ابعاد مغفول در شخصيت فاطمه زهرا (عليها السلام)، مقام علمي آن حضرت است كه گفتني هاي فراوان دارد.
   به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي شعبه اصفهان، حجت الاسلام والمسلمين صافي با بيان به اين مطلب گفت: اهتمام آن حضرت به فراگيري علم و دانش از پدر بزرگوارش و ارج نهادن فوق العاده به علم و دانش در روزگار بيگانگي مردم عرب با دانش و تحقيق و مقام معلمي و آموزگاري آن حضرت نسبت به فرزندانش و برخي اصحاب وحتي عامه ي مردم، اعجاب و شگفتي هر محقِّقي را بر مي انگيزد.
   وي در ادامه خاطر نشان كرد: ارزش علم نزد حضرت زهرا(عليها السلام) چنان است كه حديث نگاشته شده بر ابريشم را كه يادگار پدر مي‏باشد، معادل دو جگر گوشه‏اش حسن و حسين (عليهماالسلام) مي‏داند! دلائل الامامه ازابن مسعود نقل مي كند كه وقتي كسي از فاطمه ي زهرا (سلام الله عليها) يادگاري از پدرش رسول خدا «ص» را طلب نمود، حضرت از خادمه اش خواست صفحه اي را كه بر آن حديثي از پدر نگاشته، بياورد؛چون كنيز از آن فحص نمود وآن را نيافت ،حضرت بر او تغيُّر نموده و فرمودند : وَيحَكِ! اُطلُبيها؛ فإنَّها تَعدِلُ عندي حسناً و حسيناً :واي برتو!آنرا بياب كه ارزشش در نزد من برابر با حسن وحسين (عليهما السلام) است !
   صافي در ادامه به سه تعبير از حضرات معصومين«ع»،در توصيف مقام علمي بانوي بزرگ اسلام اشاره كرد، از جمله اينكه پيامبر(صلي الله عليه وآله)خود را ترازوي علم و علي (عليه السلام)را دو كفه ي آن وحسن وحسين (عليهماالسلام)را ريسمان هاي آن وفاطمه(عليها السلام) را تكيه گاه و محل آويختن آن معرفي مي فرمايد. بديهي است اگر محلي براي آويختن نباشد،هرگز اين ترازوي سرشار از علم ومعرفت،قابليت توزين و سنجش وبهره برداري رانخواهدداشت، يا در حديث ديگري امام صادق (ع)درتفسير آيه ي شريفه(مَرَجَ البحرين…..)،زوج دانشمند اسلام يعني علي و زهرا (عليهماالسلام) را مصداق اين آيه و به مثابه دو درياي عميق علم ودانش معرفي مي فرمايند. همچنين در حديثي امام صادق(ع)  آيه ي شريفه «يكادُ زَيتُها يُضِيءُ..»را در توصيف علم حضرت فاطمه(ع)دانسته و در توضيح آن مي فرمايند: يعني فاطمه (ع)سرچشمه و منبع جوشان علم و دانش است.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *