عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم: حوزه هاي علميه بايد منادي عقلانيت، انصاف و عدالت باشند

رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، در مراسم تجليل از دانش پژوهان برتر دفتر تبليغات اسلامي، شعبه اصفهان، گفت: حوزه هاي علميه بايد منادي عقلانيت، انصاف و عدالت باشند.

   به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، مراسم تجليل از دانش پژوهان برتر دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در سالن همايش هاي شهرداري مركزي اصفهان برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمين دكتر واعظي، رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در ابتداي اين همايش با بيان اين كه هر چه به پيش مي رويم جامعه با محتواي سنتي خود فاصله مي گيرد، گفت: اگر حوزه اي پويا و همگام با تحولات اجتماعي مي خواهيم بايد خود را همگام و هماهنگ با اين تحولات، به روز كنيم. وي افزود: بر اساس همين درك است كه نهاد دفتر تبليغات اسلامي بايد همگام با حوزه و مكمل آن باشد.
   رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم رسالت حوزه را در دنياي معاصر حفظ جوهره روحانيت و قوام طلبگي دانست و افزود: هميشه در كنار به روز شدن خطر لغزش نيز همراه است كه بايد مراقب باشيم.
   حجت الاسلام والمسلمين دكتر واعظي در ادامه به معرفي مهمترين مولفه هاي طلبگي اشاره كرد و افزود: حقيقت مسلماني به بندگي و عبوديت است، تا جاييكه پيامبر گرامي اسلام(ص) كه صاحب خلق عظيم و همه صفات پسنديده است، در نماز شهادت به بندگي اش مي دهيم، بنابراين بالاترين كمال براي يك انسان اين است كه از مصدر جلال الهي بنده من خطاب شود، لذا ما نيز اگر بخواهيم طلبه بمانيم بايد درون خودمان حقيقت بندگي و شاهد و ناظر بودن خداوند بر اعمالمان را احساس كنيم.
   رييس دفتر تبليغات اسلامي خاكساري و تواضع در مقابل مومنين را از ديگر مولف هاي طلبگي دانست و بيان داشت: اگر توجهات كافي و تواضع نباشد علم در ذات خود غرور و نخوت مي آورد.
   حجت الاسلام والمسلمين واعظي در ادامه خاطرنشان كرد، علم و تقوا خود به خود احترام و نفوذ در قلوب مومنين را به دنبال دارد و ما به عنوان طلبه نبايد احترام را از مردم طلب كنيم.
   وي با اشاره به يكي ديگر از ويژگي هاي طلبگي گفت: طلبه در هر حال بايد احساس كند كه رسالت تبليغ بر دوش دارد، ما بايد بدانيم مصداق آيه شريفه«الذين يبلغون رسالات الله…» هستيم و اگر پست هاي اداري يا سمت استادي در دانشگاه داريم، اما در همه حال خود را طلبه بدانيم و منش، گفتار و سلوك ما مخاطبمان را به ياد اسلام بيندازد، كه اين جزء اصلي ترين مولفه هاي روحايت است.
   واعظي تقواو معرفت پيشگي را از مسلماتي دانست كه با جوهره روحانيت عجين شده است و افزود: بايد سطح دانش خود را ارتقا بخشيم، ضمن اينكه با زمان شناسي، نياز سنجي مخاطبين و مخاطب شناسي، اثر بخش باشيم و اين يكي از دغدغه هاي اصلي است كه چقدر در اجتماع اثر گذار هستيم.
   رييس دفتر تبليغات اسلامي با اشاره برنامه هاي معاونت آموزشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان خاطرنشان كرد، امروزه در دنيا برگزاري دوره هاي كوتاه مدت 1 ماهه و دو ماهه مرسوم است و دوره هاي بلند مدت كارايي چنداني ندارند بنابراين بايد با نياز سنجي و رصد كردن نيازها دوره هاي كوتاه مدت را طراحي و اجرا كرد.
   حجت الاسلام والمسلمين دكتر واعظي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه در همه حال بايد از حركت هاي احساسي و هيجاني پرهيز كنيم، خاطر نشان كرد حوزه هاي علميه بايد منادي عقلانيت، انصاف و عدالت باشند. وي افزود: موضع گيري هاي مقطعي، سرد و گرم شدن ها، بي انصافي ها و تهمت هاي ناروا كه اوج آن را در ايام انتخابات از سوي برخي شاهد هستيم ابواب رحمت الهي را به روي ما مي بندد، بنابريان همواره اعتدال، انصاف و عقلانيت بايد سرلوحه اعمالمان باشد.
   رييس دفتر تبليغات اسلامي در پايان ضمن ابراز خرسندي و خوش بيني از بالندگي و پويايي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، گفت: ما همه تلاش خود را در حمايت بيشتر و تقويت دفتر اصفهان انجام خواهيم داد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *