عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

ديدار اعضاي شوراي مركزي دبيرخانه كرسي هاي آزاد انديشي حوزه علميه اصفهان با امام جمعه اصفهان

اعضاي شوراي مركزي دبيرخانه كرسي هاي آزاد انديشي حوزه علميه اصفهان با حضرت آيت الله طباطبا يي نژاد، نماينده ولي فقيه و امام جمعه اصفهان ديدار كردند.

به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، حضرت آيت الله طباطبايي نژاد در اين ديدار با بيان اينكه اصل كار حوزه پژوهش و نقد است و كار مجتهد اين است كه تلاش و جهد خودش را به كار برده تا فهم خويش را به ديگران برساند، افزودند: در دروس سطح و خارج حوزه هم شاهد هستيم كه به صحبت هاي استاد اشكال گرفته مي شود، بنابراين اشكال گيري، بحث و تبادل نظر، و نقد و پژوهش هميشه در حوزه بوده و هست، و اينكه اين كارابتدا از دانشگاه شروع شده دليل بر اين نيست كه حوزه ها تاكنون به اين مسائل ورود نكرده اند، بنابراين بحث آزاد انديشي از ابتدا در حوزه وجود داشته است منتها نياز به نظم و سامان دهي بيشتري دارد.
مدير حوزه هاي علميه اصفهان با بيان اينكه مي خواهيم آزاد انديشي را در حوزه نظم دهيم، افزود: در اين راستا نيازمند آن هستيم كه با تشكيل هيات علمي و مشخص كردن موضوعات مشخص حركت كنيم.
حضرت آيت الله طباطبايي نژاد در ادامه خاطرنشان كردند، امروز در حوزه هاي علميه تحول خوبي رخ داده است و طلاب مستعدي هم تربيت شده اند، همين كه شما قياس كنيد حوزه ها را در قبل از انقلاب با حوزه هاي بعد از انقلاب اين تحولات را متوجه مي شويد، بنابراين بايد توجه جدي به بحث كرسي هاي آزاد انديشي و بحث و تبادل نظر در حوزه ها صورت پذيرد.
حجت الاسلام والمسلمين دكتر ارزاني رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان و رييس دبيرخانه كرسي هاي آزاد انديشي حوزه علميه اصفهان نيز در اين ديدار با اعلام اينكه آيين نامه كرسي هاي آزاد انديشي پس از بومي سازي تهيه شده است، گفت: تدوين اين آيين نامه براي جلوگيري از آفات چنين جلساتي لازم بود.
وي با اشاره به اينكه اعضاء كرسي هاي آزاد انديشي بر طبق آيين نامه شامل افراد حقيقي و حقوقي مي شوند: اضافه كرد: شوراي مركزي مركب از اين افراد حقيقي و حقوقي كرسي هاي آزاد انديشي را شكل مي دهند. رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان ادامه داد: در هريك از مدارس علميه نيز هيات هاي مركز علمي تشكيل مي شود كه اينها با بررسي موضوعات مختلف پيشنهادات خود را به شوراي مركزي مي دهند كه در صورت تصويب، جلسات آزاد انديشي با موضوع مشخص به دو صورت استاد محور و مناظره اي برگزار مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين دكتر ارزاني در پايان خاطرنشان كرد حمايت هاي لازم از سوي دبيرخانه از جلسات و كرسي هاي آزاد انديشي صورت خواهد پذيرفت.
راهدان معاون پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان نيز در اين ديدار با اشاره به اينكه انتظارات جامعه از حوزه هاي علميه بسيار زياد است خاطر نشان كرد، فضاي نقد قبل از اينكه در جامعه سرايت كند بايد در حوزه هاي علميه شكل بگيرد، وي ابراز اميدواري نمود، فضايي فراهم شود تا اين كرسي هاي آزاد انديشي در حوزه نهادينه شود.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *