عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

بسیج طلاب سرپنجه اقشار بسیج است

حجت الاسلام و المسلمین نوری با اشاره به ظرفیت‌های سازمان بسیج طلاب و روحانیون، گفت: بسیج طلاب و روحانیون سرپنجه اقشار بسیج است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین علی نوری، رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان، در آئین معارفه رئیس جدید پایگاه بسیج شهید بهشتی(ره) دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: سازمان بسیج طلاب و روحانیون ظرفیت‌هایی دارد که می‌توان آن را به‌صورت حداکثری به همه طلاب و روحانیون تعمیم داد. به هر حال، باید میان کسی که پای کار نظام و انقلاب است و در همه صحنه‌ها حضور دارد، با کسی که به این موضوع اهمیت نمی‌دهد، تفاوت وجود داشته باشد و برای دسته اول، امتیازات و خدماتی قائل شد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های بسیج طلاب افزود: در سازمان بسیج طلاب و روحانیون، هفت حوزه مقاومت و ۱۲۰ پایگاه مقاومت وجود دارد و در هر سازمانی هم که با طلاب و روحانیون سروکار داشته باشد، مثل دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، یک پایگاه بسیج وجود دارد.

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان ادامه داد: در سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، ستادی با عنوان ستاد تخصصی متخصصین و اقشار تشکیل شده است که سازمان بسیج طلاب و روحانیون زیرمجموعه این ستاد قرار دارد و به‌ عنوان سرپنجه همه اقشار شناخته می‌شود. به همین دلیل هم با نمایندگی ولی‌فقیه و هم با فرماندهی سپاه در ارتباط است و برنامه‌هایی که برای آن تعریف شده، پیامد محور است، یعنی خروجی و پیامد هر برنامه باید مشخص باشد. اعتبارات نیز بنا به بازخوردی که دریافت می‌شود، تعلق می‌گیرد.

وی اظهار کرد: بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت بسیجیان پای کار انقلاب، سامانه‌‌ای با عنوان «ناب» در بسیج تعریف شده است که بسیجیان پای کار انقلاب و نظام را شناسایی و در ۱۲ کارگروه تخصصی تقسیم می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی نوری از تدوین سند اعتلای بسیج خبر داد و تصریح کرد: بر اساس این سند کارکرد اقشار برای ۱۰ سال آینده بسیج مورد تعریف قرار گرفته است. طبق این سند، مشخص می‌شود که مثلاً طلاب و روحانیون چه جایگاهی در بسیج دارند و ظرفیت‌ها و محاسن و معایب آنها و برنامه این قشر برای ۱۰ سال آینده در بسیج چیست، این امر منوط به تشکیل هیأت‌های اندیشه‌ورز واقعی و نیازسنجی از طلاب و روحانیون است که چه نوع خدماتی می‌توانند به اقشار مختلف ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از درخواست‌های طلاب، حضور در میدان تیر و آشنایی با اسلحه است که ما معتقدیم اولویت باید با طلاب بسیجی و کسانی باشد که در صحنه‌های مختلف حضور دارند. یکی از انتقاداتی که به برنامه‌های سازمان بسیج طلاب و روحانیون وارد می‌شود، این است که چرا طلاب و روحانیون نسبت به مناسبت‌های ملی و مذهبی بی‌تفاوت هستند و در این برنامه‌ها شرکت نمی‌کنند، این امر پسندیده‌ای نیست و باید برای آن تدبیری اندیشید.

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان با اشاره به ضرورت تعامل میان بسیج طلاب و دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار کرد: بسیج طلاب و روحانیون در خصوص مسائل آموزشی و خدماتی نیز در خدمت این قشر قرار دارد و مایل به شکل‌گیری تعاملی دوجانبه  با دفتر تبلیغات اسلامی برای استفاده از ظرفیت‌های این نهاد هستیم. یکی از نیازهای سپاه پاسداران، ارتقای تحصیلی روحانیون شاغل در آن است و در استان اصفهان، حدود ۱۰۰ نفر روحانی شاغل در سپاه در رده‌های مختلف حضور دارند که باید ارتقای تحصیلی پیدا کنند و امیدواریم در این خصوص بتوانیم از ظرفیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان استفاده کنیم.

مشاهده در خبرگزاری رسا
 


 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *