حجت الاسلام والمسلمين صافي گفت: اين طرح در پايان سال 89 ، همزمان با دهه ي فجر انقلاب اسلامي ودر آستانه ي اولين سالگرد افتتاح نمايندگي مركز ملي پاسخگويي، به منظور دست يابي به يك پروسه ي تحليلي واقعي از پرسش هاي ديني نوجوانان ، در هشت دبيرستان ناحيه ي 4 آموزش و پرورش اصفهان ( 4 دبيرستان دخترانه و 4 دبيرستان پسرانه )،به اجرا درآمد و تا پايان باز بودن اين مدارس در سال تحصيلي90- 89 ادامه يافت.
وي افزود: در اين طرح، صندوق هاي پرسش و پاسخ ديني، در مدارس تحت پوشش اين طرح نصب شده و دانش آموزان مي توانستند سؤالات خود را از طريق پاكت هاي مخصوص پرسش و پاسخ كه از قبل در اختيار مدارس قرار گرفته بود،در صندوق بيندازند. رابطان اين مدارس هر هفته صندوق ها را باز و نامه هاي محتوي پرسش ها را براي نمايندگي مركز ملي پاسخگويي ارسال مي كردند. نمايندگي مركز ، پاسخ تايپ شده ي سؤالات را كه توسط كارشناسان و ناظران علمي آماده شده بود ، به صورت بسته ي جواب همراه با يك نامه خام براي ارتباط بعدي دانش آموز ، به رابط مدرسه تحويل مي داد و بدين ترتيب دانش آموزان مي توانستند پاسخ سؤالات خود را ظرف يك هفته دريافت كنند.
صافي در ادامه خاطرنشان كرد، با اجراي اين طرح ، تعداد 1750 پرسش ديني مكتوب توسط دانش آموزان اين مدارس به نمايندگي واصل شد ودر نهايت، اين سؤالات در پارامترهاي مختلف از قبيل موضوع سؤال و جنسيت پرسشگران مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت و گزارش تحليلي آن براي طرح در جلسه شوراي عالي آموزش و پرورش استان به رئيس دفتر اصفهان ارائه شد.
رييس نمايندگي مركز ملي پاسخ گويي دفتر اصفهان در ادامه بيان داشت، جالب است بدانيد كه در موضوع مشاوره ي ديني ، بيشترين پرسش در ارتباط با روابط دختر وپسر و اختلالات رفتاري والدين است؛ و در موضوع اعتقادات ، سه موضوع مهدويت، معاد و خداشناسي به ترتيب بيشترين پرسش را به خود اختصاص داده است ؛ همچنين بيشترين پرسش در حوزه ي اخلاق ، از توبه و در حوزه ي سؤالات فقهي از نماز وتقليد است.