عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

شيعيان ژاپن حتي يك مسجد هم ندارند

حجت الاسلام والمسلمين ارزاني، رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در خصوص سفر تبليغي خود به كشور ژاپن گفت: ....

  به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان،حجت الاسلام والمسلمين ارزاني، رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در خصوص سفر تبليغي خود به كشور ژاپن گفت: در ژاپن حدود ده هزار ايراني وجود دارد، كه غالبا حدود 20 سال پيش آمده اند و تا كنون نيز در اين كشور مانده اند، با زنان ژاپني ازدواج كرده و فرزندان بسياري دارند.

وي با بيان اينكه مردم ژاپن مردمي بسيار منظم و منضبط هستند، افزود: با اينكه جمعيت اين كشور بالا و وسعت آن بسيار كم است، اما به علت نظم زياد گويا همه چيز در جاي خود است و هيچ بي نظمي در هيچ كجا وجود ندارد به گونه اي كه همه سر ساعت و دقيقه مي روند و مي آيند و كار مشخصي انجام مي دهند؛ و يا اتوبوس ها و متروهاي زير زميني ساعت و دقيقه ورود و خروج به ايستگاه دارند و اگر حتي 1 دقيقه اتوبوس زود بيايد و هيچ كس هم در ايستگاه نباشد، راننده خود را موظف مي داند كه بايستد و پس از 1 دقيقه حركت كند و اين مساله آنقدر وارد خلق و خوي مردم شده كه اتباع خارجي و ايرانيان هم به آن خو گرفته اند.

رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در ادامه گفت: در خبر بخش حوادث آمده بود كه يكي از پيمانكاران ژاپني كه بايد پروژه خود را در 12 ماه تمام مي كرده آنرا در 15 ماه تمام كرده و سه ماه تاخير داشته است، پس از اتمام پروژه به بالاي همان برج (همان ساختمان كه ساخته بوده) مي رود و خود را به پايين مي اندازد تا ننگ و ذلت تاخير در اجراي پروژه براي فرزندانش نماند. 

اين مبلغ بين المللي با اشاره به اينكه آيين رسمي ژاپن شينتو مي باشد، خاطرنشان كرد، مسيحيان در اينجا خيلي فعال شده اند، به طوري كه در مكانهاي عمومي رسماً تبليغ آيين مسيحيت مي كنند و افراد و حتي ايرانيها را براي تبليغ به كليسا مي برند.

حجت الاسلام والمسلمين دكتر ارزاني، با ابراز تاسف از اينكه با وجود حضور ايرانيان بسيار و شيعيان ديگر از ميان هندي ها و پاكستانيها و برخي عرب ها در اين كشور ولي حتي يك مسجد هم به نام شيعيان در ژاپن نيست افزود: فضاي پذيرش دين اسلام براي ژاپنيها بسيار بالاست، البته بايد با بررسيهاي پيشيني و مطالعه دقيق باشد.

ارزاني رعايت اخلاق فردي و اجتماعي را يكي ديگر از ويژگيهاي مردم ژاپن دانست و گفت: اينها بسيار مقيد به آداب و رسوم مي باشند و تلاش بسيار مي كنند تا آموزه هاي خود را نيز به فرزندانشان منتقل كنند و در اين كار موفق هم بوده اند؛ در كار بسيار جدي هستند و براي متخلف مجازات قائلند و حتما بايد آن متخلف مجازات شود، ولي اصل در كشور بر اين است كه همه كرامت دارند و بايد با آنان با عزت رفتار كرد اما اگر كسي اصول و قوانين را زير پا گذاشت بايد حتما مجازات شود و مجازات با گناه مطابقت دارد.

رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان با اشاره به اينكه، مردم ژاپن علي رغم اين همه اصول اخلاقي و قوانين محكم، متاسفانه سالي بيش از 40000 نفر (چهل هزار نفر) آمار خودكشي دارند، گفت: يكي از مهمترين علت هاي آن عدم ارتباط با خدا و منبع وحي، رسيدن به پوچي و نهيليسم و احساس ناكارامدي و عدم تاثير است.

وي در پايان گفت: اين مردم اگر با تعاليم ناب و والاي اسلامي آشنا بشوند، بسيار تاثيرگذار خواهند بود، بنابراين ساخت يك مسجد براي همين تعداد شيعياني كه در حال حاضر در ژاپن هستند، بسيار ضروري به نظر مي رسد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *