عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان: استفاده از قالب هاي هنري در فرهنگ ديني ما جايگاه والايي دارد

به همت اداره فرهنگي-هنري معاونت فرهنگ و تبليغ دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، اختتاميه پنجمين جشنواره«فرهنگي-هنري» و اولين حشنواره«تبليغ شفاهي» حوزه علميه اصفهان برگزار شد ....

روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان- به همت اداره فرهنگي-هنري معاونت فرهنگ و تبليغ دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، اختتاميه پنجمين جشنواره«فرهنگي-هنري» و اولين حشنواره«تبليغ شفاهي» حوزه علميه اصفهان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمين، دكتر حبيب رضا ارزاني، رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در ابتداي اين مراسم با اشاره به اينكه اصفهان پايتخت فرهنگ و تمدن ايران اسلامي است گفت: مبلغان اصفهاني نيز از جايگاه ويژه اي در سطح كشور برخوردارند و داراي توانايي هاي منحصر به فردي در زمينه هاي فرهنگي و هنري هستند.

حجت الاسلام ارزاني، در ادامه با اشاره به اولين جشنواره «تبليغ شفاهي» حوزه ضمن ارائه گزارشي از مراحل برگزاري آن گفت: محوريت اين جشنواره قرآن بود كه ما آن را در سه عرصه منبر، سخنراني و كلاسداري و در 5  زبان خارجي عربي، انگليسي، فرانسه، اسپانيايي، چيني و همچنين زبان فارسي برگزار كرديم.

وي در همين زمينه به آموزش5 زبان زنده دنيا در دفتر تبليغات اسلامي اصفهان اشاره كرد و گفت: براي مثال در زبان چيني 8 نفر از طلاب مستعد در دفتر تبليغات اسلامي اصفهان اين زبان را آموزش ديدند، كه هم اكنون 4 نفر از آنان در كشور پر جمعيت چين در حال انجام ماموريت تبليغي خود هستند.

رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان ضمن تاكيد بر جايگاه پر اهميت هنر و اثر گذاري بالاي آن در جامعه تصريح كرد، بحث ارتباط طلاب و روحانيون با هنر و تبليغ بسيار حائز اهميت است؛ و لذا شاهد هستيم كه استفاده از قالب هاي هنري، رسانه، نمادها و سنت ها در فرهنگ ديني ما جايگاه والايي دارد.

حجت الاسلام دكتر ارزاني با اشاره به پنجمين جشنواره«فرهنگي-هنري»حوزه كه همزمان با جشنواره تبليغ شفاهي برگزار شد، افزود: يكي از سنت هاي اصيل شيعه آيين هاي عزاداري، بالاخص عزاداري سيد و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين(عليه السلام) است، كه در فرهنگ ما جايگاه شاخص و والايي دارد؛ و لذا  محوريت جشنواره «فرهنگي-هنري» را عزاداري قرار داديم كه 300 اثر در قالب هاي مشخص شامل متون، نمادها، مراسم و آيين هاي ويژه و زمينه هاي مختلف هنري، شعر، داستان، عكس، مقالات پژوهشي و نسخ ادبي به دبير خانه جشنواره ارسال شد.

وي هدف از برگزاري اين دو جشنواره را معرفي قالب‌ها و روش‌هاي نوين براي تبليغ، شناسايي زبان‌دانان موفق براي اعزام تبليغي به كشورهاي خارجي، شناسايي نخبگان تبليغي و روش‌هاي كارآمد و پاسداشت سنت حوزوي وعظ و خطابه در تبليغ دين دانست. رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، در پايان ضمن تشكر از حوزه هنري كه كار داوري آثار ارائه شده در اين جشنواره را بر عهده داشت، از همه دست اندركاران برگزاري اين جشنواره تقدير كرد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *