به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، حجتالاسلام والمسلمين عليرضا فاتحي مدير اداره روابط عمومي دفتر اصفهان اظهار كرد: روابط عموميها در سازمانهاي مختلف از وظايف متعدد البته متنوعي برخور دارند.
وي ادامه داد: مهمترين وظايف روابط عموميها در سه حوزه اطلاعرساني، ارتباطات، فرهنگي و انتشارات تعريف ميشود. فاتحي با اشاره به وظيفه اطلاعرساني روابط عمومي تصريح كرد: در اطلاعرساني انعكاس اهداف سياستها و فعاليتهاي سازمان به مخاطبان و رسانهها و جمعبندي و تحليل نظرات مخاطبان از وظايف روابط عمومي است.
وي ادامه داد: در بخش ارتباطات روابط عمومي وظيفه اعلان مواضع رسمي سازمان، تعامل با رسانهها و ارباب رجوع، مشاركت در برگزاري همايشها، گردهماييها، جلسات پرسش و پاسخ و برپايي نمايشگاهها را بر عهده دارد. فاتحي بيان كرد: در حوزه انتشارات تدوين كتب، جزوات، بيلان عملكرد و نشريات داخلي و برون سازماني و از همه مهمترين سنجش افكار و نظرسنجي، مدنظر متوليان روابط عمومي است.
مدير اداره روابط عمومي دفتر اصفهان ايجاد افكار مساعد و خلق گرايشهاي مطلوب در ميان گروههاي داخل و خارج سازمان، قالبگيري افكار و جهت دادن به آنها و تغيير نظرهاي نامساعد و عقيم گذاشتن عقايد و نظرهاي خصومتاميز را از مهمترين كاركردهاي روابط عمومي برشمرد. حجتالاسلام فاتحي بيان كرد: يكي از وظايف مستمر و اساسي روابط عموميها تحقيق و پژوهش است. تحقيق علمي اولين قدم در راه شناخت اشكالات، امكانات و درك خواستهها و افكارعمومي است. براي درك اساسي و عملكرد علمي و اصولي و برنامهريزي راهي به جز تحقيق و پژوهش وجود ندارد.
مدير اداره روابط عمومي با اشاره به مباحث آسيبشناسي در روابط عمومي سازمانهاي دولتي تأكيد كرد:برقراري ارتباط موفق، مديريت موفق را ميطلبد و مديريت موفق نيز در گرو ايجاد ارتباط موفق با عوامل درون و برون سازماني است.
حجتالاسلام فاتحي، روز مرگي و نداشتن نگاه راهبردي در پرداختن به امور روابط عمومي، نبود شايستهسالاري در بحث مديريت روابط عمومي، نگرش جناحي و فردي در انتخاب مسئو ل روابط عمومي از سوي مدير، نبود شناخت مديران از توان و كارامدي روابط عمومي، انتظار تبليغاتي و نه اطلاعرساني از روابط عمومي توسط مديران را از عواملي برشمرد كه منجر شده است تا روابط عموميها در بيشتر نهادهاي دولتي نتوانند آن طور كه بايد و شايد، عملكرد مناسب و خروجي قابل توجهي داشته باشند.
مدير اداره روابط عمومي دفتر اصفهان بيان كرد: مديريت استراتژيك و رشد آن مبتني بر ديدگاه خارج از سازمان و درك نقش و اهميت مولفههاي محيطي است طبعا تاثير محيط در سازمانها هر روز بيشتر شده و بديهي است كه رصد كردن محيط تناسب مستقيمي با توفيق سازمانها و شركتها براي حصول به اهدافشان دارد.