وی در ادامه افزود: در دنیا آموزشهای رسمی در حال تغییر وضعیت است و اگر مراکز آموزشی شرایط را برای شیوه ها و عرصههای جدید آموزشی فراهم نکنند به نظر می رسد از این مسیر بازمانده و نتوانند پاسخگوی نیازهای علمی جامعه خود باشند.
حجت الاسلام و المسلمین مخدوم با بیان اینکه انسان هیچگاه بی نیاز از آموزههای درس آموختگان و دین مداران نخواهند بود، اظهار کرد: حتی اگر در جامعه فراز و فرودهایی را تجربه کنیم، اعتماد عموم مردم از جمله دین مداران به این صورت بوده که جامعه ما هیچگاه بی نیاز از مبلغان و مدرسان دینی نخواهد بود و این موضوع بستگی به رفتار و رویکردهای مبلغان و مدرسان نیز دارد.
مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی قم، با اشاره به انبوه منابع غنی و ارزشمند در حوزه تعلیم اسلامی، خاطرنشان کرد: در حوزه تربیت چالشهایی وجود دارد که غفلت از آنها میتواند برای ما مشکل ساز باشد، ما نیازمند تربیت مبلغان و مدرسانی هستیم که در عرصه عمل بتوانند در جامعه اثرگذار باشند.
وی ادامه داد: نیازمند مراکزی هستیم که در عرصه تعلیم و تربیت ورود تخصصی داشته باشند، رشته هایی که ارائه میدهیم باید متناسب با آنها توان حضور ، مواجهه، بکارگیری و تبدیل شدن آنها به محصول مورد نیاز مردم را هم فراهم کنیم و این موضوع از ضروریات مسأله آموزش تخصصی است.