عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

توجه به نقاط تمایز، راهکار ادامه حیات در کنار دیگر مؤسسات حوزوی است

رئیس سابق موسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) گفت: توجه به نقاط تمایز، تعریف فعالیت‌های جدید و تخصصی در زمینه آموزش طلاب، راهکار ادامه حیات ما در کنار دیگر مؤسسات حوزوی است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، مجید جعفریان، در آیین تکریم و معارفه رئیس مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) و برخی رؤسای ادارات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار داشت:  فعالیت‌ها در دفتر تبلیغات اسلامی به دو بخش تقسیم می‌شود، بخشی از این فعالیت‌ها به طور طبیعی مدیریتی و  اجرایی است و بخش دیگر به تولید محتوا مربوط می‌شود.

وی بیان کرد: بدون تردید اعضای هیئت‌علمی پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دانشگاه باقرالعلوم دفتر تبلیغات اسلامی در بخش تولید محتوا و تربیت دانشجو و طلبه فعالیت دارند و با توجه به اینکه بنده امر تولید محتوا را بر حوزه مدیریت اجرایی ترجیح می‌دادم تصمیم گرفتم که از تصدی ریاست مؤسسه کنارگیری کنم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در بخش لزوم نگاه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به امر آموزش افزود: در حال حاضر در سطح شهر، مراکز حوزوی متعددی وجود دارد که به دلیل شهریه ثابتی که به طلاب می‌دهند تمایل و رغبت بیشتری در آنها برای جذب و تحصیل در این مراکز وجود دارد.

جعفریان افزود: با توجه به این که مؤسسه علامه مجلسی(ره) از بودجه کافی برای دادن شهریه به طلاب برخودار نیست، باید برای جذب طلاب نخبه از یک سو به دنبال اخذ مجوز برای رشته‌های تخصصی جدیدی باشیم که متناسب با نیازهای جامعه و طلاب است  و از سوی دیگر مدارج علمی طلاب را از سطح 3  و کارشناسی ارشد به سطح 4 و دکترای تخصصی ارتقاء دهیم.

جعفریان عنوان کرد: در حال حاضر قریب به ۱۲ سال است که مؤسسه علامه مجلسی (ره) تأسیس شده است و به شکل خطا و آزمون هم که بوده تجربه موفقی در حوزه آموزش رسمی به دست آورده است که این تجربه باید برای سالهای آتی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تاکنون توجه به نقاط تمایز و فعالیت خاص و تخصصی راهکار ادامه حیات ما در کنار دیگر مؤسسات حوزوی بوده است، عنوان کرد: به عنوان مثال در مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) زمانی رشته مشاوره راه اندازی شد که در هیچ مرکز حوزوی بحث مشاوره اسلامی مطرح  نبود و این باعث استقبال طلاب از این رشته و حضور آنها برای تحصیل در این مؤسسه شد.

رئیس سابق مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی (ره) تصریح کرد: بر همین اساس، اخذ مجوز سطح ۴ رشته مشاوره اسلامی گرایش ازدواج و خانواده از مرکز تخصصی حوزه‌های حوزه علمیه قم، از اقداماتی اساسی بود که در ماههای اخیر انجام شد.   

وی در ادامه با تأکید بر رفع مشکلات طلاب در حال تحصیل این مؤسسه گفت: از مشکلات اساسی، آیین‌نامه‌هایی است که طلاب را در مسیر تدوین پایان‌نامه‌های طلاب دچار مشکل کرده است که بنده در این جهت تلاش کردم برای رفع آنها راهکارهایی را ارائه و دنبال کنم.

جعفریان در پایان خاطرنشان کرد: این مؤسسه می‌تواند با ایجاد تشکل‌های علمی طلبگی و تلاش برای اخذ مجوز یک مجله علمی – تخصصی از ظرفیت طلاب آموزش‌دیده استفاده کند که امیدوارم این موارد نیز توسط رؤسای جدید پیگیری شود.

مشاهده در خبرگزاری حوزه

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *