عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

نشست علمي تخصصي رستگاري در اسلام و دين بودا در دفتر تبليغات اسلامي اصفهان برگزار شد

به همت معاونت پژوهش دفتر تبليغات اسلامي اصفهان جلسه اي با حضور محققين دفتر و دانشمندان بودايي، با تشريح موضوع رستگاري از ديدگاه دين اسلام و بودا به بحث و مذاكره پرداختند ....

به همت معاونت پژوهش دفتر تبليغات اسلامي اصفهان جلسه اي با حضور محققين دفتر و دانشمندان بودايي، با تشريح موضوع رستگاري از ديدگاه دين اسلام و بودا به بحث و مذاكره پرداختند.
به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، مجيد مهدوي معاون پژوهش دفتر اصفهان با اعلام اين خبر گفت: در اين جلسه  بين دانشمندان بودائي آقاي پرفسور نابيريتا كاواوارا – راهب اعظم سري‌لانكا و رييس گروه مطالعات بودائي و زبان پالي دانشگاه كنياي سري‌لانكا – و نيز دكتر راجيا پوشيا كومادا و دكتر اوديتا گروسينها – اساتيد دانشگاه كلنيا – و محققين دفتر تبليغات اصفهان برگزار شد.
معاون پژوهش دفتر اصفهان در ادامه افزود: اين نشست مشترك براساس برنامة قبلي در دو نوبت انجام شد؛ نشست اول با موضوع “رستگاري در اسلام و دين بودا”  توسط رييس جلسه آقاي دكتر علي بوروني  مدير گروه اديان معاونت پژوهش دفتر تبليغات اصفهان ضمن خوشامدگويي به ميهمانان و اعلام موضوع جلسه آغاز و پس از آن پرفسور كاواوارا به تشريح موضوع رستگاري در دين بودا پرداخت و با بيان تاريخ مختصري از دين بودايي و بيان گسترش آن در دوران گذشته در سرزمين‌هاي متعلق به ايران به اين موضوع اشاره كرد كه اساساً موضوع دين بودا و رستگاري در آن تلاش انسان‌ها براي خروج از چرخة تناسخ و رسيدن به نيروانا و خروج از حالت قرار گرفتن در وضعيت در رسيدن به بي‌وضعيتي است.
وي گفت: در ادامة اين جلسه محققين و طلاب حاضر در جلسه سؤوالات و نظرات خود را درباره موارد مطرح شده بيان كردند. مهدوي در مورد جلسه دوم كه به بحث آزاد درباره دين بودا اختصاص داشت اظهار كرد: در اين نشست كه طلاب و محققين مركز تخصصي حوزة علمية اصفهان نيز حضور داشتند. طلاب و محققين به بيان سؤوالات در موضوعات گوناگون پرداختند.
در اين جلسه پرفسور كاواوارا به بيان مفهوم رنج در دين بودا پرداخت و به اين موضوع اشاره كرد كه هدف دين بودائي از بين بردن رنج است. سپس وي با اشاره به راه‌هاي هشتگانه رهايي از رنج به تطبيق آموزه‌هاي دين بودائي با تعاليم اسلام در حوزة مسائل اخلاقي پرداخت و كردار درست، مراقبه براي درك حقيقت، و پندار صحيح را، از راه هاي  رسيدن به حقيقت و رهايي از رنج برشمرد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *