عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

برنامه پنج ساله چشم انداز دفتر به زودي تدوين مي شود

رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم از تدوين برنامه‌اي پنج‌ ساله تا چند ماه آينده به منظور روشن شدن مأموريت‌هاي اين دفتر خبر داد.

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دفتر تبليغات اسلامي حجت‌الاسلام والمسلمين احمد واعظي  با حضور در برنامه زنده گفت‌وگوي جمعه اخبار قرآني به تشريح فعاليت‌هاي اين دفتر پرداخت.
وي اعزام و تربيت مبلغ را يكي از مهمترين اهداف تأسيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در سال 1358 به فرمان امام خميني (ره) بيان كرد و افزود: در ابتدا تبليغ در اين دفتر به همان معناي سنتي‌اش مطرح بود، اما با حمايت‌هاي مقام معظم رهبري به تدريج دامنه فعاليت‌ها گسترش يافت و در حال حاضر اعزام مبلغ، بخشي از فعاليت‌هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم است.
حجت‌الاسلام والمسلمين واعظي  از تدوين برنامه‌اي پنج‌ ساله تا چند ماه آينده به منظور روشن شدن مأموريت‌هاي اين دفتر خبر داد و افزود: براي تنظيم اين برنامه، چند مورد را بايد مدنظر داشت؛ اين دفتر بخشي از منظومه حوزه است و برنامه‌هايش بايد با فعاليت‌هاي حوزه علميه قم مطابقت داشته باشد و بايد به رشد تكنولوژي و ايجاد عرصه‌هاي فرهنگي جديد نيز توجه داشت.
وي ادامه داد: در تنظيم برنامه‌هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم بايد تعريفي از ماهيت اين دفتر داشت كه مقام معظم رهبري اين دفتر را نماد روشنفكري حوزه و موتور اصلي براي حركت حوزه علميه قم معرفي كردند كه اين تعريف رسالت عظيمي را برعهده ما مي‌گذارد، زيرا اين روشنفكري بايد ريشه در اصول و مذهب داشته باشد و همراه با دانش زمان‌شناسي افق‌هاي جديد را بگشايد.
حجت‌الاسلام والمسلمين واعظي اين دفتر را محلي براي حمايت از طلاب و انديشمنداني دانست كه به دنبال مأمني براي طرح ايده‌هاي خود هستند، برشمرد و اظهار كرد: در بخش توليد محتواي ديني همچنان كمبود‌ احساس مي‌شود و عطش جهاني براي شناخت اسلام راستين وجود دارد كه دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم بر آن است تا در زمينه اعزام مبلغ و نيز توليد محتوي براي خارج از مرزهاي كشورمان نيز تلاش كند، كه در اين بخش تعامل و همكاري با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و جامعة‌المصطفي‌ (ص) العالميه كه تجربه حضور در ديگر كشورها را دارند، خواهيم داشت،
وي ادامه داد: ارتباط با انديشمندان جهاني، همچنين آشنايي با فرهنگ و آداب و رسوم مناطق مختلف، توليد محتواي ديني براي ارائه به ديگر كشورها را اصولي‌تر پيش خواهد برد به همين دليل دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به دنبال تربيت مبلغاني متخصص و آشنا به فضايي كه قصد تبليغ دارد، خواهد بود.
حجت‌الاسلام والمسلمين واعظي در ادامه اين گفت‌وگو به ساختار دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم اشاره كرد و افزود: اين دفتر از چهار معاونت پشتيباني و منابع انساني، تبليغ، آموزش و پژوهش تشكيل شده است كه يكي از فعاليت‌هاي مهم گسترش بخش تبليغ است و در آخرين اعزام مبلغ امسال هشت هزار و 500 نفر به اقصي نقاط كشور اعزام شدند و به اين سمت پيش خواهيم رفت كه براي هر فضايي، به طور نمونه براي كانون‌هاي اصلاح و تربيت، زندان‌ها و دانشگاه‌ها و … مبلغ متخصص تربيت شود.
وي تصريح كرد: پژوهشگاه رسمي با ييش از 100 هيئت علمي و با حضور 300 محقق در اين دفتر در حال توليد محتواي ديني هستند و نيز در بخش آموزش دانشگاه باقر‌العلوم (ع) با پذيرش طلاب در مقاطع فوق‌ليسانس و دكتري فعاليت مي‌كند كه البته هر ساله به ميزان 20 درصد از غيرطلاب نيز پذيرش دارد كه اين افراد بايد واجد شرايط بوده و تا سطح سه حوزه را گذرانده باشند.
حجت‌الاسلام والمسلمين واعظي ادامه داد: مؤسسه امام رضا (ع) نيز از بخش‌هاي جديد‌التأسيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه عليمه قم است كه با مجوز از شوراي عالي حوزه چند رشته جديد را راه‌اندازي كرده است و هدف اين مؤسسه آن است تا رشته‌هايي كه در حوزه تدريس نمي‌شود مثل فقه سياسي، فقه زنان و خانواده و … به صورت كاربردي به طلاب آموزش داده شود.
وي در پايان از ديگر فعاليت‌هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم را تأسيس مدرسه معصوميه(ع) ويژه بانوان و مركز ملي پاسخ‌گويي به سؤالات ديني، انتشار حدود 17 عنوان نشريه تخصصي و صندوق قرض‌الحسنه ويژه طلاب برشمرد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *