عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

ارائه خدمات پزوهشي در قالب بخش اطلاع رساني و كتابخانه به محققان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه

محمد عليجاني مسؤول اطلاع رساني پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، در گفت و گو با خبرنگاران گفت: خدمات پژوهشي ويژه اي ....

محمد عليجاني مسؤول اطلاع رساني پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، در گفت و گو با خبرنگاران گفت: خدمات پژوهشي ويژه اي در دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در قالب بخش اطلاع رساني و واحد كتابخانه، به محققان و  پژوهشگران حوزه و دانشگاه، ارائه مي شود. 
 
وي تعداد كتاب هاي موجود در كتابخانۀ مركزي اين دفتر را 37 هزار جلد كتاب در رشته هاي علوم قرآني، اديان، تاريخ، جغرافيا، اقتصاد، جامعه شناسي، علوم سياسي، ادبيات و ديگر رشته ها، عنوان كرد و افزود: از اين تعداد، ده هزار جلد در رشته هاي اخلاق و تربيت اسلامي، اديان و عرفان، فقه و حقوق، و فلسفه و كلام در كتابخانۀ  گروه هاي پژوهشي موجود است.
 
عليجاني با بيان اين كه بيش از 1800 نفر عضو اين كتابخانه مي باشند، اظهار داشت: در حال حاضر 1023 نفر از اين اعضا، به صورت مستمر با مراجعه به كتابخانه، از اين خدمات استفاده مي كند.
 
وي ابراز داشت: در شش ماهۀ اول سال گذشته، 85 نفر عضو جديد نام نويسي كرده اند و در اين مدت 1200 نفر با مراجعه به كتابخانه، بيش از 4800 جلد كتاب، امانت گرفته اند.
 
مسؤول اطلاع رساني پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، افزود: اين كتابخانه داراي سالن مطالعۀ پنجاه نفره، سالن مطبوعات، مخزن و دفتر فني بوده و روزانه از ساعت 7 تا 19 پذيراي اعضاي خود خواهد بود.
 
وي بيان داشت: در بخش دوم، علاوه بر راه اندازي نمايۀ نشريات كشور از سال 74 تا كنون، 360 نرم افزار پژوهشي در زمينه هاي قرآن و علوم قراني، حديث، فقه و اصول، زبان، تاريخ و ملل و نحل، جغرافيا، كتاب شناسي، فلسفه، علوم كاربردي، شعرا، سخنراني و ديگر عناوين، موجود است كه ماهانه 1650 نفر از اين بخش، استفاده مي كنند.
 
عليجاني راه اندازي كانون حديث را از ديگر خدمات معاونت پژوهش دفتر تبليغات، عنوان كرد و گفت: «اين كانون، خدمت رساني پژوهشي در زمينۀ سند يابي احاديث را روزانه از ساعت 7 تا 17 دنبال مي كند.»
 
وي ارائه مشاوره در زمينه پژوهشي را از ديگر فعاليت هاي اطلاع رساني پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي دانست و افزود: «كارشناسان اين بخش، در زمينه هاي پژوهشي قبل از شروع  و در ادامۀ تحقيقات و پايان نامه ها به دانشجويان و پژوهشگران حوزوي در زمينه علوم انساني به ارائه مشاوره، خواهند پرداخت.»
 
مسؤول اطلاع رساني پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در پايان گفت: «راه اندازي سامانۀ رايگان براي استفاده محققان در منازل خود و به روز كردن نرم افزار هاي پژوهشي، از ديگر برنامه هاي آتي اطلاع رساني پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، خواهد بود.»

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *