عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

پانزده هزار طلبه در دوران دفاع مقدس در جبهه ها حضور داشتند

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: بعد از گذشت 25 سال از جنگ تحميلي هنوز بسياري از روحانيوني كه در ....

 خبرگزاري رسا ـ‌ معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: بعد از گذشت 25 سال از جنگ تحميلي هنوز بسياري از روحانيوني كه در جبهه ها حضور داشتند بي نام و نشان در گوشه و كنار كشور مشغول انجام كارهاي تبليغي و فرهنگي هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حجت الاسلام احمد زادهوش، معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، در همايش تجليل از مبلغان برتر عرصه دفاع مقدس گفت: در طول دفاع مقدس 15 هزار طلبه در جبهه ها حضور داشتند و در عرصه هاي تبليغي و رزمي منشا خدمات فراواني بودند.

وي در ادامه افزود: بعد از گذشت 25 سال از جنگ تحميلي هنوز بسياري از روحانيوني كه در جبهه ها حضور داشتند بي نام ونشان در گوشه و كنار كشور مشغول انجام كارهاي تبليغي و فرهنگي هستند كه متاسفانه از اين عده در هيچ كجا نامي برده نشده است.

حجت الاسلام زادهوش اظهار داشت: دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم كه در طول دفاع مقدس مسؤوليت اعزام نيروهاي تبليغي را بر عهده داشت و در اين مدت 39 هزار و531 بار اعزام انجام داده بود، بر آن شد تا برترين هاي تبليغ در دفاع مقدس را به جامعه بشناساند و از آنها تجليل كند.

وي خاطر نشان كرد: از بين پانزده هزار طلبه اي كه در دوران دفاع مقدس حضور داشتند چهار صد نفر به عنوان مبلغان برتر و از اين تعداد نيز 15 نفر كه داراي ويژه گي هاي متمايزي نسبت به سايرين بودند انتخاب شدند تا از آن ها به صورت ويژه تجليل شود.

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم يادآور شد: در ميان اين چهار صد نفر، 179 رزمنده ، 188 جانباز و 26 نفر آزاده بودند، در اين بين افرادي بودند كه 110 ماه حضور در جبهه و 60 درصد جانبازي و نيز برخي از طلاب بيش از 70 ماه رنج و سختي اسارات را به جان خريدند كه بايد اين فداكاري هاي روحانيت در طول دفاع مقدس به جامعه و نسل جوان شناشانده شود.

وي تأكيد كرد: دفتر تبليغات اسلامي ، همه ساله همايش برترين هاي تبليغ در عرصه هاي مختلف را برگزار مي كند و مهمترين هدف ما در برگزاري همايش نكوداشت برترين‌هاي تبليغ در عرصه دفاع مقدس زنده نگهداشتن ياد و خاطر ه ايثار گران و الگو سازي براي طلاب جوان و همچنين بستر سازي براي انتقال تجربيات تبليغ در دوران دفاع مقدس بوده است.

معاون فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي با اشاره به برگزاري همايش برترين هاي تبليغ در عرصه هاي مختلف اظهار داشت: دفاع مقدس، مناطق محروم، حوزه بين الملل، عرصه زنان از جمله اين موارد است كه به منظور تجليل از زحمات و تلاش هاي مبلغين برگزار مي شود.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *