عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

400 نفر از مبلغان برتر دفاع مقدس تجليل مي‌شوند

معاون فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم گفت: همزمان با برگزاري اولين همايش ملي نكوداشت برترين هاي تبليغ در عرصه دفاع مقدس از400 نفر از مبلغان برتر تجليل خواهد شد ....

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگي ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين ‘احمد زادهوش’ امروز شنبه در نشست خبري اظهار داشت: داوران پس از برگزاري 18 جلسه سرانجام 400 نفر از اين مبلغان را به عنوان برترين هاي تبليغ در دوران دفاع مقدس انتخاب كردند كه از اين تعداد 188 نفر جانباز، 26 نفر آزاده و 179 نفر رزمنده هستند.
وي افزود: اين همايش هشتم مهرماه در سالن همايش دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم واقع در ميدان معلم قم با حضور آيت الله ‘مرتضي مقتدايي’ مدير حوزه علميه قم، ‘علي لاريجاني’ رييس مجلس شوراي اسلامي،’احمد وحيدي’ وزير دفاع و شماري از مسوولان سياسي و حوزوي برگزار خواهد شد.
وي هدف از برگزاري اين همايش را ارج نهادن به ايثارگري مبلغان در عرصه هاي مختلف تبليغي، الگوسازي براي طلاب جوان، اهتمام و توجه ويژه به عرصه هاي تبليغ، ايجاد انسجام و هم گرايي بين مبلغان و ارتقا منزلت اجتماعي آنان و زمينه سازي مناسب براي تبادل تجربيات تبليغ در عرصه دفاع مقدس عنوان كرد.
وي ادامه داد: با بررسي هاي انجام شده در مجموع 15 هزار مبلغ كه در طول هشت سال دفاع مقدس به نحوي در جبهه ها حضور تبليغي يا رزمي – تبليغي داشتند شناسايي و نسبت به تكميل پرونده براي آنان اقدام شد.
وي اظهار داشت: براي انتخاب مبلغان برتر كه در دوران هشت سال جنگ تحميلي به امر تبليغ پرداختند معيارهايي چون سوابق ايثارگري و مديريتي در عرصه تبليغ دفاع مقدس، تحمل شرايط سخت و دشوار در عرصه هاي مجاهدت دوران دفاع مقدس، احيا و تقويت ارزش ها و شعائر ديني در بين رزمندگان و سيره عملي و تعامل اجتماعي در بين رزمندگان در نظر گرفته شده است.
زادهوش، تهييج مردم براي حضور در جبهه هاي حق عليه باطل، ولايت پذيري و همراهي مستمر و مداوم با جريان اصيل انقلاب و نظام اسلامي و سوابق علمي و تحصيلي را از ديگر شاخصه هاي تعيين مبلغان برتر هشت سال دفاع مقدس برشمرد.
وي يادآورشد: برخي از اين مبلغان 110 ماه به طور مستمر در مناطق جنگي حضور داشته اند و اكنون نيز بي نام و نشان و بي ادعا ماموريت خطير ديني خود را دنبال مي كنند و استمرار در تمامي ارزش ها را حفظ كرده اند.
وي تصريح كرد: براي هر چه بهتر برگزار شدن اين همايش و انتخاب دقيق مبلغان برتر نهادهايي چون مركز مديريت حوزه علميه قم، سازمان تبليغات اسلامي، شوراي سياستگذاري ائمه جمعه، نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، سازمان صدا و سيما، بنياد شهيد و امور ايثارگران و بنياد حفظ و نشر آثار و ارزش هاي دفاع مقدس مشاركت داشته اند.
معاون فرهنگي و تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم تعداد شهداي روحاني در طول هشت سال جنگ تحميلي را دو هزار و 400 نفر برشمرد و يادآورشد: با برگزاري اين همايش بر آنيم تا روحانيون بي نام و نشان را معرفي كرده و حضور بي ادعا و موثر آنان در جبهه ها را ارج نهاده و براي مبلغان و طلاب جوان الگوي مناسبي ارايه دهيم.
زادهوش به برگزاري نمايشگاهي با حضور نهادهاي حوزوي در حاشيه اين همايش اشاره كرد و افزود: در اين نمايشگاه كه از هشتم مهرماه به مدت يك هفته در دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم داير است اسناد و تصاوير مربوط به حضور مبلغان در عرصه دفاع مقدس به نمايش در مي آيد.
وي اظهار داشت: به منظور آشنايي هر چه بيشتر مردم با چهره هاي روحاني دوران دفاع مقدس حدود 80 ساعت مصاحبه با 40 نفر از مبلغان برتر صورت گرفته كه قرار است بعد از گزينش خاطرات آنان در قالب ويژه اي نامه اي منتشر شود.
وي تصريح كرد: همچنين 18 گروه كارشناسي نيز براي شناسايي و بررسي مبلغان برتر به شهرستان ها و استان هاي مختلف اعزام شده است.
زادهوش به فعاليت هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم اشاره كرد و گفت: اين دفتر اصلي ترين نهاد متولي امر تبليغ دين و امور مبلغان است كه با دارا بودن بيش از 30 هزار پرونده تبليغي وظيفه ارتقا سطح آموزش و معلومات طلاب، اعزام مبلغان به سراسر كشور و و جذب و ارزيابي سطح مبلغان را بر عهده دارد.
وي بيان داشت: اين دفتر تحت اشراف مقام معظم رهبري فعاليت مي كند و داراي دانشگاه باقر العلوم، چهار پژوهشكده مستقل، چهار مركز علمي و 18 نشريه تخصصي ويژه گروه هاي مختلف سني و علمي است.
معاون فرهنگي و تبليغ دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: اين دفتر همچنين داراي مركز ملي پاسخگويي به سوالات با حدود 300 كارشناس است و روزانه حدود 70 هزار نفر با اين مركز تماس مي گيرند.
وي انتشار شش جلد از دايرالمعارف فارسي جامع قرآن را از ديگر فعاليت هاي برجسته دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم عنوان كرد و گفت: اين دايره المعارف در مجموع به بيش از 30 جلد خواهد رسيد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *