عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

آيت الله فقيه از حاميان نظام اسلامي در قبل و بعد از انقلاب بود

مدير كل تبليغات اسلامي اصفهان با اشاره به نقش آيت الله فقيه در تربيت طلاب حوزه علميه اصفهان، اظهار داشت: وي از حمايتگران واقعي نظام اسلامي و امام (ره) در قبل و بعد از انقلاب بود ....

خبرگزاري رسا ـ مدير كل تبليغات اسلامي اصفهان با اشاره به نقش آيت الله فقيه در تربيت طلاب حوزه علميه اصفهان، اظهار داشت: وي از حمايتگران واقعي نظام اسلامي و امام (ره) در قبل و بعد از انقلاب بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در اصفهان، حجت الاسلام سيد حسين بهشتي نژاد مدير كل تبليغات اسلامي اصفهان روز گذشته در مراسم بزرگداشت آيت الله علي اكبر فقيه از مدرسين درس خارج حوزه علميه اصفهان با اشاره به نقش و جايگاه مدرس در برنامه هاي حوزه هاي علميه، گفت: مدرس ركن ركين حوزه هاي علميه است و از همين رو بايد ارتقاي كيفيت تحصيلي و آرامش علمي طلاب را از طريق مدرسين حوزه علميه پيگيري كرد.

وي تخصصي گرايي در رشته هاي مختلف حوزوي را از روش هاي تربيتي ائمه دانست و تصريح كرد: اسلام داراي رشته هاي متعددي از كلام، فقه، تاريخ، علوم قرآني و غيره است و عرصه هاي تدريس،تبليغ، نويسندگي و امثال آن روش هايي براي تبليغ دين و از همين رو هر كسي كه در خود توان و استعداد يكي از اين مسايل را ديد بايد در همين مسير ادامه راه دهد.

مدير كل تبليغات اسلامي اصفهان تلاش براي اداي حق تدريس در حوزه را يكي از ويژگي هاي بارز آيت الله فقي دانست و افزود: اين عالم رباني هر چند در زمينه هاي ديگر هم فعاليت مي كرد ولي با متمركز كردن فعاليت خود بر تدريس، تربيت علماي انسان ساز را هدف قرار داده بود.

وي ادامه داد: آيت الله فقيه به خوبي دريافته بود كه در زمينه تدريس مي تواند منشا اثرات فراواني باشد از همين رو به صورت تخصصي به مساله تدريس پرداخت.

حجت الاسلام بهشتي نژاد تلاش براي جذب افراد مستعد تحصيل در حوزه هاي علميه را از ديگر ويژگي هاي اين استاد حوزه علميه اصفهان برشمرد و ابراز داشت: ايشان 30 -40 سال تدريس در حوزه علميه اصفهان را ادامه داد و حتي در اين روز هاي اخير با حالت كسالت و بيماري در كلاس درس حاضر مي شدند و اهتمام خود را به امر تربيت شاگردان مكتب نشان دادند.

وي تاثير گذاري اخلاقي اين عالم را بر شاگردانش ستودني دانست و اظهار داشت: ايشان با صبر در برابر سالها بيماري دست از تدريس در حوزه برنداشت و به شاگردان خود آموخت كه من در اوج مصيبت همت خود را در مسير حوزه از دست نمي دهم.

مدير كل تبليغات اسلامي اصفهان با بيان اينكه آيت الله فقيه از حمايتگران نظام جمهوري اسلامي در قبل و بعد از انقلاب بود، بيان داشت: آيت الله فقيه در جمع شاگردان خود قبل از انقلاب مطرح نموده بود كه هنوز زود است كه شخصيت امام (ره) را كسي بتواند بشناسد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *