عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

مشارکت بالا، عامل کاهش ضریب خطا و ایجاد حس یکپارچگی/ مسئولیت شرعی آحاد جامعه نسبت به انتخابات

حجت الاسلام والمسلمین قطبی مشارکت بالای مردم در انتخابات را عامل کاهش ضریب خطا و ایجاد حس یکپارچگی در نظام و در بین مردم دانست و گفت: هر چه مشارکت آحاد جامعه بیشتر باشد، نظام در درون و نسبت به تعاملات سیاسی و بین المللی اقتدار بالاتری خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در گفت و گویی درباره تعهد و مسئولیت شرعی آحاد جامعه نسبت به انتخابات، گفت: نظام جمهوری اسلامی برای اقامه دین در جامعه تشکیل شد و قوانین ما برآمده از آرا و اندیشه های مردم است.

وی ادامه داد: آحاد جامعه برای اقامه دین در جامعه یک تکلیف شرعی دارند، در تداوم نظام جمهوری اسلامی، هر چه مشارکت آحاد جامعه بیشتر باشد، نظام در درون و نسبت به تعاملات سیاسی و بین المللی اقتدار بالاتری خواهد داشت، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث کاهش ضریب خطا و ایجاد حس یکپارچگی در نظام و در بین مردم می شود.

ترویج و تشویق آحاد جامعه برای شرکت در انتخابات؛ مصداق امر به معروف/ اعتماد به نخبگان؛ راه تشخیص اصلح
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، شرکت در انتخابات را یک تکلیف شرعی، اجتماعی و سیاسی دانست و افزود: طبق فتوای فقها و مراجع تقلید، شرکت در انتخابات واجب است و ترک آن جایز نیست، ترویج و تشویق آحاد جامعه برای شرکت در انتخابات در واقع امر به معروف است.

حجت الاسلام والمسلمین قطبی درباره انتخاب اصلح به عنوان یک تکلیف شرعی و هدف اصلی مشارکت در انتخابات، اظهار داشت: باید از بین نامزدها فردی که جنبه برتری داشته باشد را انتخاب کنیم، برای تشخیص برتری یک نامزد می توان به جهت گیری نخبگان و بزرگان جامعه اعتماد کرد و برایند نظرات نخبگان برای ما ملاک باشد.

وی ابراز داشت: پس از مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح، مسؤولیت صیانت و نظارت و پیگیری امور اجرایی کشور به مجلس شورای اسلامی واگذار می شود، اگر آحاد جامعه تشخیص دادند که در منظومه حکومت خطایی در حال شکل گیری است از مسیر دادستانی و دیوان عدالت اداری می توانند اقدام کنند، تاکنون 16هزار آیین نامه و ابلاغیه در نهادهای اجرایی صادر شده که به علت دارا بودن شاکی ابطال شده است.

انتخابات پنجره ای رو به آینده است و مجازات نسبت به گذشته نیست
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان توضیح داد: در حوزه های حاکمیتی رییس جمهور باید همه اضلاع داخلی و خارجی حکمرانی یک کشور را بداند و در حوزه بین المللی تعامل لازم را داشته باشد، در این 40 سال اخیر دشمنان انقلاب هجمه های زیادی علیه کشور ما داشته اند و تنگنای اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی را برای سرکوب کردن نظام و ممانعت از رسیدن کشور به آرمان های مقدس انقلاب به کار گرفته اند. رییس جمهور با تعاملات سازنده خود می تواند اقدامات حکیمانه ای را انجام دهد و جایگاه کشور را در دنیا ارتقا دهد.

حجت الاسلام والمسلمین قطبی گفت: انتخابات پنجره ای رو به آینده است و مجازات نسبت به گذشته نیست، نباید به خاطر بی کفایتی و کمبودهایی که وجود دارد از شرکت در انتخابات انصراف داد، جنس انتخابات مؤاخذه نیست، باید آینده کشور و ضروریت های کشور را ببینیم و بر اساس آینده تصمیم بگیریم، باید با منطق تعالی جویانه به پای صندوق های رأی برویم.

مشاهده در خبرگزاری فارس
 

 

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *