وی افزود: از دیرباز در سنت و سیره جامعه اسلامی حکمیت با ورود ریش سفیدان و بزرگترها رواج داشته است. لیکن امروزه به اقتضای فرهنگ، سبک زندگی، دامنه تغییرات اجتماعی و روحیه و شخصیت نسل نوخاسته لازم است شیوه و الگوی حکمیت و آشتی به روز شده و متناسب با زمان اجرا شود.
مدیر خانه فناوری های فرهنگی اصفهان عنوان داشت: بر این اساس در این رویداد برانیم با مشارکت آحاد مختلف جامعه به ویژه اولیاء تربیتی، مبلغان دینی، مشاوران و فعالان فرهنگی بهترین و موثرترین الگوهای مصالحه را به دست بیاوریم.
وی تصریح کرد: شرکتکنندگان در این رویداد میتوانند به صورت فردی و گروهی ایده ها و طرح های پیشنهادی خود برای دستیابی به الگوی مصالحه و آشتی متناسب با اقتضای امروز فرهنگ و جامعه را به دبیرخانه رویداد ارسال نمایند.
حجت الاسلام امینی تأکید کرد: به منظور تبیین دقیق موضوع رویداد و مشارکت دقیق تر در ایده پردازی، تعدادی فایل صوتی و تصویری از اساتید مرتبط در اختیار شما بزرگواران قرار داده می شود، انتظار می رود با دقت به این مباحث گوش دهید و با توجه به موضوع و محور اصلی رویداد ایده های خود را ارسال نمایید.
علاقهمندان به ایده پردازی در این حوزه میتوانند تا 5 اردیبهشت 1400 با مراجعه به نشانی اینترنتی Dte.bz/ashti اطلاعات تکمیلی را مطالعه و ایده اولیه خود را ثبت نمایند.
مشاهده در خبرگزاری صدا و سیما
مشاهده در خبرگزاری شبستان
مشاهده در خبرگزاری ایکنا
مشاهده در خبرگزاری رسا
مشاهده در خبرگزاری مهر
مشاهده در خبرگزاری حوزه