مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه کدنویسی ایتا بالغ بر سه سال طول کشید، اظهار کرد: همزمان با فیلتر شدن تلگرام نسخه های ایتا به سرعت در بین مردم پخش شد و این درحالی است که نسخه ما نهایی نبود و ما در طول شش ماه تمام تلاش خود را کردیم که در عین ارائه خدمت کامل به کاربران و در دسترس بودن، نسخه ایتا را آپدیت کنیم.
وی با بیان اینکه ما هنوز به پایان راه نرسیدیم و کارهای زیادی برای انجام دادن داریم، عنوان کرد: اگرچه کمبودهایی موجود است، ما همه تلاش می کنیم که این پیام رسان مسیر پیشرفت خود را طی کند.
غفاری با بیان اینکه ما در فضای مجازی تا نفوذ دست های آمریکا را قطع نکنیم فتنه ها در کشور ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: باید این فتنه های موجود را بررسی کرد و دید آیا در کشور ما وضع همین گونه است که در فضای مجازی بازتاب دارد.
مدیرعامل پیام رسان ایتا با اشاره به برخی از پیشرفت های کشور به برکت تحریم گفت: کشور ما در سیستم بانکی بسیار پیشرفته است، ما امروز بالغ بر 12 سوییچ بانکی داریم که روسیه تنها دو سوییچ دارد و اکثر کشورهای دنیا از مسترکارت و ویزا کارت استفاده می کنند و صرفا کاربر سیستم های آمریکا هستند.
وی ادامه داد: تحریم ها موجب شده، ما در عرصه های مختلف مورد نیاز به سمت خودکفایی برویم و ایران را به جهانی کوچک پیش برده است.
غفاری با بیان اینکه لانه جاسوسی آمریکا در فضای مجازی هنوز فتح نشده است، گفت: اگر همه کارهای فرهنگی به بهترین شکل هم انجام شود، این اتفاقات تاثیرگذاری خود را ندارد.
وی با اشاره به نفوذ گفتمانی در برخی از مسئولان کشور، اظهار کرد: امروز برخی مسئولان ما مبهور تکنولوژی غرب شده اند و این نفوذ تا تمام نشود، کارهای ما در عرصه فرهنگی به جایی نمی رسیم.
مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه فیلتر تلگرام همراه با نبود نسخه جایگزین همراه بود، عنوان کرد: فیلتر تلگرام رشد اینستاگرام را به همراه داشت؛ چرا که هنوز ما به نقطه جایگزینی تلگرام نرسیده بودیم.
غفاری با انتقاد از دید امنیتی به جای دید فرهنگی در بین برخی مسئولان، گفت: برخلاف برخی از مسئولان رهبر معظم انقلاب دید فرهنگی قوی نسبت به جامعه دارند.
مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه امروز قلم فضای مجازی در دست دشمن است، اظهارکرد: امروز اگر بهترین عملکرد را هم داشته باشیم، تنها با یک شایعه یک رسانه معاند تمام عملکردها از بین می رود.
وی با بیان اینکه وزارت اطلاعات در شبکه ملی اطلاعات کم کاری کرده است، اظهار کرد: برخی از ما توهم ثرگذاری در فضای مجازی داریم، هوش مصنوعی تصمیم می گیرد که شما در فضای مجازی چگونه هدایت شویم و این فناوری به پیچیدگی رسیده است که تمام علاقه مندی های همه کاربران را می داند.