وی افزود: بخشی از این مهجوریت در حیطه عمل کردن به دستورات حیات بخش قرآن است و اینکه سبک زندگی ما باید بر اساس الگوی قرآن باشد.
کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی با بیان اینکه ویژگی ناب برگزاری مسابقات قرآنی رسیدن به یک کارکرد مهم است گفت: بدین معنا که نوجوان و جوان را به خواندن قرآن ترغیب میکند و به این ترتیب فضای جامعه نیز با تلاوت آیات روح بخش این کتاب آسمانی، قرآنی میشود.
وی با تصریح کرد: نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه باید از خانوادهها آغاز شود و مسئولان آموزش و پرورش نیز باید به این نکته توجه داشته باشند که قرآن بهعنوان یک کلاس فرعی مطرح نباشد بلکه به عنوان یک ساعت درسی برای دانشآموزان در نظر گرفته شود.
حجت الاسلام و المسلمین صفاری ادامه داد: باید در محیطهای اجتماعی شاهد قرائت قرآن باشیم و در عزاداریهای این ایام نیز توجه به این کتاب آسمانی مورد غفلت قرار نگیرد.
وی با اشاره به درس عاشورا اظهار داشت: یکی از دلایلی که امام حسین علیه السلام برای وقت گرفتن از دشمن در شب عاشورا مطرح میکنند نیایش پروردگار از طریق خواندن نماز و قرائت قرآن کریم است که این موضوع درسی بزرگ برای عاشوراییان دارد.
حجت الاسلام و المسلمین احمد صفاری،
کارشناس قرآن و حدیث مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی خاطرنشان کرد: توجه به سبک زندگی قرآنی توسط بخشهای مختلف جامعه ضروری است و قرآن نسخه شفابخش برای درمان تمامی معضلات اجتماعی است.وی افزود: سبک زندگی بشریت از قرآن کریم نیازمند طراحی و سازماندهی صحیح توسط مسئولان و نهادهای فرهنگی مرتبط است.
حجت الاسلام و المسلمین صفاری ادامه داد: برگزاری مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم در همه سطوح جامعه بسیار تاثیرگذار است چرا که قرآن کریم سراسر نور و زندگی است و ظلمات را از انسانها دور کرده و روشنی بخش برای تمامی بشریت در همه تاریخ خواهد بود.