عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

انتظارات مقام معظم رهبری(حفظه الله) در گام دوم از فضای مجازی

یادداشتی از حجت الاسلام و المسلمین مجتبی زنده دل، رییس اداره فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حرکت به سوی تمدن اسلامی مستلزم تشکیل نظام و دولت اسلامی است، البته رسیدن به این هدف با بهره برداری از تکنولوژی سایبری می تواند سرعت بیشتری پیدا کند.

حرکت به سوی تمدن اسلامی مستلزم تشکیل نظام و دولت اسلامی است، البته رسیدن به این هدف با بهره برداری از تکنولوژی سایبری می تواند سرعت بیشتری پیدا کند.

حضرت آقا در فرمایشاتشان پیرامون فضای مجازی آن را مرتبط با انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی معرفی می کنند. “اهمیت فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی است.”*، *”اگر رهبر نبودم؛ مسئولیت فضای مجازی را برعهده می‌گرفتم.”

انتظار رهبری از فضای مجازی کشور در بیانیه “گام دوم انقلاب” که خطاب به ملت ایران صادر شد این است که با توجه به سرعت فنآوری ها و روند شکل گیری انقلاب اسلامی، باید شاهد «گام دوم انقلاب سایبری» باشیم.

قاعدتا در فرایند تحقق تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی به عنوان اولین گام مطرح بوده و برای ادامه مسیر باید گام‌های نظام سازی، دولت سازی و جامعه سازی برداشته شود. آنچه مسلم است استفاده و بهره برداری از فضای مجازی رسیدن به تمدن اسلامی که دارای اهداف جهانی است، را تسریع خواهد کرد.

متاسفانه یکی از چالش های بزرگ در مسیر انقلاب سایبری، عدم وجود الگوی دقیق و ناکارآمدی الگوهای موجود در کنار صف آرایی دشمنان علیه اسلام است، که برای حل این مسئله می توان با توجه ویژه به نخبگان عرصه سایبری روحیه خودباوری و امید به آینده را در آنان تقویت نمود و با پیروزی از این چالش عبور کرد.

لذا به نظر می رسد ماموریت نخبگان عرصه سایبری برای تحقق انقلاب و تشکیل تمدن اسلامی در فضای مجازی را به شرح زیر بتوان خلاصه کرد:

1. تلاش حوزه علم و پژوهش برای طراحی و اجرای نقشه جامع علمی در حوزه سایبری برای نظام سازی، دولت سازی و جامعه اسلامی در فضای مجازی.
2. توسعه معنویت و اخلاق اسلامی در فضای مجازی
3. تبیین اصول و مبانی اسلامی برای تحقق اقتصاد دیجیتال اسلامی
4. تبیین مسأله عدالت و مبارزه با فساد
5. گسترش مرزهای سایبری و تشریح حوزه استقلال و آزادی
6. تعریف و تبیین عزت ملی در جامعه بین الملل
7. تسری سبک زندگی اسلامی در مقابله با سبک زندگی غربی

آنچه می تواند در تحقق تمدن اسلامی در فضای سایبری ما را یاری کند شناخت درست از گذشته، عدم اعتماد به دشمنان و پیاده نظام آنها، گسترش عدالت در جامعه، عدم غفلت از جریان انقلابی و امید صادق و متّکی به واقعیّت های عینی خواهد بود.

حوزه های علمیه در بسیاری از عرصه‌ها مورد تکریم و احترام همگان است. از این فرصت باید استفاده شود و به سوی آینده روشن خیز برداشته و حماسه آفرید.

انتظار می‌رود بعد از انقلاب سایبری بتوان نظام و دولت اسلامی در فضای مجازی تشکیل داده و با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جامعه اسلامی، به سوی تمدن اسلامی گام برداشت.

پی نوشت:
متن فوق به همراه برداشتی از نوشتار آقای حمید جعفری در خبرگزاری فارس

مشاهده در پایگاه خبری ندای اصفهان

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *