وی ادامه داد: در خطبه 105 نهجالبلاغه، میخوانیم «بر امام نیست جز آنچه از امر پروردگار به عهده او واگذارشده است… و زنده کردن سنتها» و یا همچنین در بحارالانوار، جلد 93، صفحه 41 یکی از وظایف مهم حاکم و رهبر جامعه اسلامی را امربهمعروف و نهی از منکر و اقامه حدود الهی میشمارد و آمده است.
کارشناس نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: بر این اساس میتوان گفت اگر در آن زمان وضعیت حجاب چنین حالتی مانند جامعه امروز ما داشت، بر اساس اصل امربهمعروف و نهی از منکر حضرت اقدام کرده و بیاعتنائی نمیکردند، هرچند شاید شیوه برخورد متفاوت بازمان حاضر باشد.
وی تأکید داشت: نکته دومی که باید بدان توجه کرد این است که در عصر پیامبر(صلی الله علیه و آله) و امام علی(علیه السلام)، رعایت پوشش و حجاب موردتوجه توده مردم اعم از مسلمان و غیرمسلمان بوده، بنابراین به نظر میرسد درباره رعایت حجاب و پوشش اسلامی، در آن عصر مشکلی که امروزه وجود دارد، وجود نداشته است.
حیدری در پایان گفت: رعایت حجاب و حفظ عفت عمومی جامعه، حکم قطعی اسلامی است و قرآن بهصراحت آن را بیان میکند و منطق و عقل حکم میکند که شایسته است با بیحجابی بهصورت مناسب، مدبرانه و عاقلانه برخورد شود.