عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

بهره گیری از خلاقیت نسل نو، زمینه حل مشکلات جامعه را فراهم می کند

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: امروز بهره گیری از ظرفیت و خلاقیت نسل نو در قالب گروههای تخصصی می تواند زمینه حل بسیاری از مشکلات جامعه را فراهم ‌کند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی در اولین همایش گروه های تبلیغی نوین و سنتی دفتر تبلیغات اسلامی استان افزود: اگر می خواهیم دوام انقلاب خود را تضمین کنیم و به نقش خود افتخار کنیم و آیندگان نیز به نقش ما افتخار کنند، باید در تشکیل گروههای تخصصی سهیم باشیم.

وی اظهارداشت : با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بر دو بال مردم سالاری دینی و اسلامیت استوار است، گفت: در بعد جمهوریت بیش از اسلامیت موفق بوده ایم.

به گفته رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر ایده ولایت فقیه و منبعث از اندیشه امام خمینی (ره) بر دو بال جمهوریت و اسلامیت استوار شکل گرفت.

وی ادامه داد: تمام اصول مردم سالاری اعم از امکان رای مساوی، حق رای دادن برای آحاد واجدین شرایط، امکان نامزدی برای واجدین شرایط و انتخاب فرد بر اساس سیستم و نظام واحد در کشور ما رعایت می شود و سایر مدلهای سیاسی مبتنی بر دموکراسی آورده ای بیش از این ندارند.

حجت الاسلام و المسلمین قطبی اضافه کرد: مشارکت مردم در بعد جمهوریت در الگوهای مختلف حکومت داری در همین حد است، ولی نباید غفلت کنیم و مشارکت مردم را در این حد خلاصه کنیم.

وی اضافه کرد: همانگونه که مردم در انتخاب مدیران سهم مستقیم و موثری دارند، باید در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی نیز در قالب گروههای نخبگانی بر مسولان تاثیر داشته باشند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: از همین رو لازم است مدیران منتخب مردم و زیر مجموعه های آنها بر اساس قانون بخشی از زمان خود را صرف ملاقات با گروههای نخبگانی کنند و از آنها ایده، طرح، برنامه گیرند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر لازم است در بدنه اجتماعی نیز شبکه های نخبگانی با ایجاد ارتباطات فکری در قالب تشکل های تخصصی نقطه به نقطه شکل گیرد و اندیشه ها، ایده ها و طرح ها در قالب این نظام منسجم به مسوولان منتقل شود.
حجت الاسلام و المسلمین قطبی ادامه داد: این شبکه نخبگانی باید توانایی تنظیم پیش نویس های اسناد، تصمیم سازی و ارائه بسته های فکری عالمانه را داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: البته امروز نیز نخبگان از طریق ارائه مقالات علمی این فرصت را در اختیار دارند و به صورت فردی دیدگاههای خود را عرضه می کنند ولی این ظرفیت باید از طریق ایجاد گروههای تخصصی تکمیل شود و به صورت روشمند و بهره گیری از کثرت سلایق و اندیشه ها تاثیرگذاری داشته باشد.

اوّلین همایش گروه های تبلیغ نوین و سنتی با موضوع «الگوهای کار گروهی و تیم ورزی» با حضور جمعی از مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان برگزار و در حاشیه این همایش برخی از نمایندگان گروه های تبلیغی تخصصی به بیان دیدگاه ها، مشکلات و تجربیات خود پرداختند.

 

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *