عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

انتصاب رئیس و اعضای جدید شورای مرکزی کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان

نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه شهر اصفهان و مدیر حوزه های علمیه استان اصفهان طی حکمی رییس و اعضای جدید شورای مرکز کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در قسمتی از این احکام آمده است: حوزه دیرپا و پربرکت اصفهان همواره در عداد کانون‌های مهم تولید علم و اندیشه و مأمن عالمان و دانشوران بزرگ در جهان اسلام و به ویژه عالم تشیّع بوده و ثمرات و برکات خویش را به جامعه دینی و ایمانی عرضه کرده است.

پویایی و پایایی این حوزه مقدّسه نیازمند ارایه راهکارها و تدوین و اجرای فرآیندهای مناسب علمی و پژوهشی و گشودن راه‌های تازه است که ایجاد «دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی» از آن زمره است.

بی‌تردید سنّت دیرینه عالمان حوزوی از آغاز تا امروز بر پایه تضارب آرا بوده و این منهج استوار از مراحل آغازین تحصیل تا سطوح عالی دانش اندوزی در حوزه و بیش از همه در فقه و اصول و در سده‌های پیش در سایر علوم معقول و منقول تبلور داشته است.

پیرو تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ایجاد و تقویت فضای تضارب آراء و آزاد اندیشی در مراکز علمی و پژوهشی، به ویژه حوزه های علمیه به عنوان اصلی ترین متولی تبیین و نشر آموزه ها و معارف نورانی اسلام به ویژه تأکید معظّم له بر رعایت معیارهای صحیح آزاد اندیشی و مهم‌تر از همه نقطه تعادل میان مرزشکنی و تحجّر و در راستای تداوم فعالیت های دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان، رییس و اعضای جدید این شورا به مدت دو سال منصوب می نمایم.

طی این حکم حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی، رئیس دفترتبلیغات اسلامی اصفهان به عنوان رئیس شورا و حجج اسلام محسن جلالی، علیرضا باطنی، عبدالرسول احمدیان، سید حسین مؤمنی، غلامرضا بهرامی، عبدالامیر خطاط، محمد جواد شفیعیان و جناب آقای فریبرز راهدان به عنوان اعضای شورا تعیین شدند.

دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان در پاییز 1390 با حکم حضرت آیت‌الله طباطبائی‌نژاد‌(زیدعزه) در مدرسه صدر بازار تشکیل و پس از آن به طور جدی و با همکاری بی‌دریغ دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان این امر مهمّ پیگیری شد.

از سال 1390 تاکنون بیش از 140 کرسی آزاداندیشی، نقد، و نظریه پردازی با موضوعات مختلف در مدارس و مراکز حوزوی حوزه علمیه استان اصفهان برگزار شده است.

مشاهده در خبرگزاری حوزه
مشاهده در خبرگزاری رسا
مشاهده دز پایگاه خبری صاحب نیوز

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *