وی ادامه داد: از همین رو یکی از اهداف در معاونت تبلیغات اسلامی در سال جاری، حفظ امتداد تبلیغ در محیطهای تبلیغی است.
شاخصه تکریم مبلغ؛ نوآوری در تبلیغات است
وی در ادامه تکریم مبلغ و کار رسانه ای مبلغان را یکی از اقدامات صورت گرفته در خصوص حفظ امتداد تبلیغ در محیطهای تبلیغی مطرح کرد و افزود: امسال طرح «تکریم مبلغ» در محیط تبلیغ بر اساس یکسری از شاخصههایی که محوریت آن نوآوری در تبلیغات است، در نظر گرفتهشده است.
سرپرست اداره کل فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان پیرامون طرح تکریم مبلغ اذعان داشت: بنابر آنچه گفته شد، در دهه اول ماه مبارک رمضان یک ارزیابی از مبلغانی که در مناطق تبلیغی مستقر شدهاند، بهوسیله افرادی که در مساجد حضور دارند انجام خواهیم داد و پس از آن از طرف دفتر تبلیغات آن مبلغ مورد تکریم قرار میگیرد تا به این وسیله مردم آن منطقه بدانند که این مبلغ از نگاه ما یک مبلغ موفقی است.
وی تصریح داشت: مسأله تکریم دو حسن خواهد داشت، نخست آنکه خود مبلغ مورد تکریم قرار خواهد گرفت و دوم آنکه از سالهای آینده اگر دفتر تبلیغات نتوانست همان شخص را به آن منطقه اعزام کند، خود مردم آن منطقه طلبه را شناسایی کنند.
هر طلبه باید یک رسانه باشد
حجت الاسلام و المسلمین اهتمام در ادامه با اشاره به فعالیت رسانهای طلاب در راستای فعالیتهای تبلیغشان بیان داشت: دومین کاری که از اهداف جدی دفتر تبلیغات محسوب میشود، این است که هر مبلغ باید یک رسانه باشد.
وی اضافه کرد: امسال در ارزیابیهای ما «هر طلبه یک رسانه است» یکی از اساسیترین محورهایی است که مورد توجه قرار دارد، بهطور مثال مبلغی که در یکی از مناطق تبلیغی حضور دارد با حضور دریکی از شبکههای اجتماعی و ایجاد کانال و یا گروه دائماً در راستای تبلیغات خود پس از ایام تبلیغ با افراد آن منطقه در ارتباط است.
سرپرست اداره کل فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ادامه داد: اگر شخص طلبه بتواند همچون گذشته که در شبکههای اجتماعی فعالانه، با هدف و تأثیرگذار حضور داشته باشد در کنار فعالیت تبلیغی، کار رسانهای هم انجام بدهد، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اعزام طلاب به منطق تبلیغی بهصورت گروهی و فردی، خاطرنشان کرد: اعزام طلاب هرساله به صورت فردی و گروهی انجام میگیرد که در اعزام فردی بیش از 750 طلبه بهصورت داوطلبانه با مناطق مختلف استان اصفهان و همچنین دیگر استانهای کشور اعزام شدهاند.
حجت الاسلام و المسلمین اهتمام افزود: امسال در ایام ماه مبارک رمضان بیش از 30 تشکل طلبگی که جمعیت آنها حدود 300 نفر است، بهصورت هماهنگ در مناطق مختلف استان اصفهان همچون نمایشگاهها و پارکها و مراکزی که مساجد در آن وجود ندارند، به شکل امداد فرهنگی با موضوعات متفاوتی همچون مشاوره، کانون کودک و نوجوان، احکام، پاسخگویی به سؤالات شرعی و دینی و… در حال فعالیت هستند.
حضور طلاب در مناطق سیلزده باقوت بیشتر
وی با تأکید بر ادامه روند کمک به سیلزدگان توسط طلاب ابراز داشت: با هماهنگی نهادهای دیگر در بحث اعزام مبلغ، تصمیم گرفته شد تا به صورت هماهنگ بحث کمک به سیلزدگان باقوت ادامه پیدا کند به طوریکه از ابتدا حادثه سیل بیش از یک هزار و 500 طلبه به مناطق مختلف سیلزده ازجمله گلستان، لرستان و خوزستان اعزامشدهاند.
سرپرست اداره کل فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اضافه کرد: فعالیت طلاب در مناطق سیلزده با دو محوریت، جهادی و خدمترسانی و همچنین مباحث مشاوره، همدردی و همراهی با مردم، احکام و… است.
امیدآفرینی و ایجاد خودباوری وظیفه امروز روحانیت است
وی «امیدآفرینی» را شعار اصلی طلاب اعزامشده به مناطق سیلزده مطرح کرد و اذعان داشت: با توجه به مشکلات اقتصادی و فشاری که براثر مشکلات معیشتی بر مردم وارد شده، طلاب موظف هستند با حضور در بین مردم امیدآفرینی، نشاط و شادکامی را با محوریت معنویت برای مردم ترسم کنند.
حجت الاسلام و المسلمین اهتمام تأکید داشت: چراکه وقتی یک خانواده و یک جامعه بینشاط شود، آن خانواده و جامعه، بستری برای آسیبهای اجتماعی خواهد بود و یکی از پادزهرهای آن بحث نشاط و امیدآفرینی در جامعه است و طلاب میتوانند با استفاده از آن شاخصهها و مباحث معرفتی که در دین مطرحشده است به این موضوع بپردازند.
وی در ادامه حضور مبلغان در زندانها و ایجاد روحیه امیدآفرینی در زندانیان را لازم و اساسی دانست و تصریح کرد: اعزام مبلغ به زندان و ارتباط مبلغان با زندانی یکی از کارهایی است که در مرحله اجرا می باشد، چراکه غالب افرادی که در زندانها حضور دارند افراد با فطرتهای پاک هستند اما شرایطی برایشان پیشآمده و گرفتار چنین مشکلی شدهاند به همین سبب و در تلاش هستیم تا آن وظیفهای که نسبت به این عزیزان و خانوادههایشان در بحث دین و امیدآفرینی داریم باقوت انجام دهیم.
سرپرست اداره کل فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در پایان با اشاره به بحث امیدآفرینی در بیانیه گام دوم گفت: یکی از محوریترین مباحثی که در بیانیه گام دوم مطرحشده و مقام معظم رهبری بر آن تأکید بسیار داشتهاند، بحث امیدآفرینی و خودباوری است از همین رو تمرکز مبلغان در ماه مبارک رمضان بر این موضوع است که در مناسبتهای دیگر و به فراخوان زمان و شرایط به دیگر محورهای گام دوم خواهیم پرداخت.